نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا به پسر دایی بگو بریم دریا منم میام (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا به پسر دایی بگو بریم دریا منم میام (sm2)
بابا کسکشن همه شون .. یه مشت جاکش از عموم بگیر برو تا آخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته به غیر از یکی 2 نفرشون
تهرانه... دیروز از اونجا زنگ زد گفت جمعه میریم اگه نپیچونه(sm2)
اگر پیچوند یکی بزن پسه کله اش...نقل قول:
بگو نیامدی هم نیامدی فرهاد میاد (sm2)
از عمو م بگیر برو تا اخر انگار به رگبار بستی گاز اشک اورم بنداز وسطشون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ که چقدر من بدم ازین آواتارت میاد (sm2)(sm30)(sm3)
کلا با کت و شلوار کروات مشکل داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم یعنی یکی توشون خوب پیدا نمیشه . به غیز ازون یکی 2 نفره که گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دقیقانقل قول:
بچه بودم هر سال به زور بابام برام می گرفت هر چی می گفتم بابا نمیخوام (sm2)