نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز دلم ♡ ♥ ❤
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز دلم ♡ ♥ ❤
من اگه پست كم مي ذارم
دليل غير فعال بودنم نيست
خدا شاهده؛
ميترسم بهم وابسته شين (sm14)
مستور و مست هردو چو از یک قبیله اند
ما دل به عشوه که دهیم , اختیار چیست ؟؟؟
(sm50)
زهی باغ ، زهی باغ که بشکفت ز باران (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکر (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاضرنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سلطان و چه خاقان , چه والی و چه والانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چو بی واسطه جبار بپرورد جهان را
(sm50)
هر که شد محرم دل در حرم یار بماندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و آن که اینکار ندانست در انکار بماند (sm172)
پایان ماجراست شلیک کن رفیق (sm88)
تو
کنسرت لغو شده ای
من
اختلاس نکرده امما
هوای آلوده این شهریم
بیا برویم
دل من تُنگِ تَنگ ماهی بعد عید شده
کسی جویای احوال من وتو نیست
بیا برویم
بیا...!!!
این اخــ.تلاس های فیفا شان و منزلت اخــ.تلاس را پایین می آورد.