بازم یادم رفت : عذر میخوام مزاحم شدم (sm155)
نمایش نسخه قابل چاپ
بازم یادم رفت : عذر میخوام مزاحم شدم (sm155)
واقعا بزرگیه شادمهرو میشه اینجا دید که استاد پرستویی واسش همچین کامنت و نظری میزاره،،،،یادم میاد تو مصاحبه با آنکات در برابر این سوال که از هنرمندای تو ایران با کی دوستی،شادمهر گفت پرویز دوست خوبمه ولی با اصرار امیرقاسمی اینو گفت و نمیخواس بگه چون گف ممکنه من اگه اسمشونو بگم ممکنه تو ایران واسشون مشکل پیش بیارن،اینم یعنی معرفت و خاکی بودن شادمهر و همچنین پرویز پرستویی رو میرسونه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شما صبح تا شب بهش انتقاد کن و قبل از گوش دادن به اهنگ،عواملشو ببین و از ذهنیتی که رو عوامل داری در مورد کار نظر بده!!خیلی اهنگای ساخته ی وحید پویان و این تیم از کارایی مثل«بغض» و ... که سازندش خود شادمهر بوده بهتره،،،شادمهر شادمهر خودش بهترین فیلتره واسه کاراش،،اهنگی که از ***** خودش رد شه حتی اگه سازندش دیگران باشن کار خوبی در میاد شاید «تقدیر» نشه،اما «بغض» هم نمیشه!
دقیقا همینی بود که گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم با نظر تو موافقم
بغض ماله دوره خاصی بود و گذشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر این اواخر شادمهر انتخاب شادمهر طرفدار حالم عوض میشه اسمم داره یادم میره بود شادمهری که همچنان پر قدرت بود
در ضمن همین الان اهنگ عقل و عشق ناله هاش دست کمی از بغض نداره
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله اون شادمهری که دیگران دنباله روش بودن تموم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سونامی یهو مثل قلب من نشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله با گم شدن این گروه تجربه کن دوباره همون شادمهر همیشگی میشهنقل قول:
هر جایی انحصار باشه همین میشه ... وقتی یه آدم لمپن که مثلاً رفیقته بیاد برنامه ریزی کنه که از کنارش چند تا آدم نا بلد و بیسواد سود ببرن و معروف بشن همین میشه ... وقتی یه آدم مغرور که فقط خودشو میبینه همه کاره بشه همین میشه ... وقتی یه شو من همه چی رو برای خودش بخواد همین میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله اون شادمهری که خودش تصمیم گیرنده نهایی بود تموم شد ...
کدوم تنظیم کننده داخلی هست که نخواد با شادمهر کار کنه ؟! کی بدش میاد شعرشو بده شادمهر ؟! حالا لس آنجلسی از نظر شادمهر اخ جیز بد عالم ولی تو که داری آزمون خطا میکنی با بقیه هم کار کن ... انگیزه نداری خودت کار کنی اشکال نداره برو سراغ بلد اینکار و امتحان پس داده ها ! به خدا داره ظلم میکنه به خودش ... اینا رو بری به کی بگی ... ینی کسر شان برات نیست با امثال پویان و هاشمی از اساتید شیش و هشت کار کنی ؟!! چرا لج میکنی و میزاری بهت دیکته کنن که چیکار کنی ؟! کمال همنشین در من اثر کرد ... بله اون پیرمردای لس آنجلسی مثل معین سیاوش و ... فقط و و فقط به خاطر کلمه ای به نام " مجانی " همکاری میکنن با آفات داخلی ولی تو چرا ؟ ینی کاری میکنی که به فکر خداحافظی می افتی که اینم دیکته شده از جانب اون آقاست ...
همه چی پول نیست ...
چند وقت پیش یه کاوری حالا اصلی یا غیر اصلیش رو نمیدونم از البوم جدید شادمهر گذاشته بودن.خوبهای البوم تجربه کن هم در این البوم بودن
معلوم نیست چش شده داره خودشو پشت هنر یه عده ادم بی سواد قایم میکنهنقل قول:
کاملا تایید میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm72)
امیدوارم سرنوشت مثل قلب من 4تا خط ترانه آبکی نداشته باشه
اون ترانه رو ملودی نوشته شده بود و هم اینکه از یه آهنگ شاد زیاد نباید انتظار ترانه قوی داشت. به احتمال زیاد این یکی ترانه قوی تری باید داشته باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظر میمونیم ببینیم چی از آب درمیاد "بعداً" قضاوت میکنیم راجع به کار(sm50)
آونگ هم کامینگ سون زد پس حتما تو همین هفته میاد...(sm50)
(sm118)
اینقدر کوبیدین که اگه یه کار قشنگ هم باشه روتون نمیشه بگین خوب بود
تو یه کانال نوشته بود ملودی اهنگ تکرارم نکن مشترکا توسط شادمهر و وحید پویان ساخته شده و گروه کر آهنگ هم توسط وحید پویان انجام شده و تنظیم کننده و نوازنده پیانو سعید زمانیه .. و شادمهر نقش کامل تو این اهنگ نداره .. (sm77) اگه شایعه نباشه و صحت داشته باشه اونایی که تا الان عاشق این اهنگ بودن دیگه از فردا زیر سوال میبرنش (sm25)نقل قول:
شادمهر، همیشه ماندگار (sm127)
تقدیر رو هم وحید پویان ساخته تنظیم تقدیر با میلاد هاشمی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم مسافر کل ملودی هاش از وحید پویانه فقط زمان تنظیمش میلاد هاشمی به دنیا نیومده بود
خوب که خوب مبارک سازندگانش روزی هزارتا کار خوب از بقیه هنرمندا میاد چه ربطی به ما دارهنقل قول:
ما تو این موندیم شادمهر آهنگساز چی شده
من خودم اینستا برای سعید زمانی پیام گذاشتم قبل انتشار البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت توی تنظیم شادمهر پیانو زده شادمهر هم تو تنظیمای اون ساز زده
سلام دوستان.
من مدت خیلی زیادیه این تاپیک رو دنبال میکنم.از دوستان هم اکانت entehaa رو میشناسم. و البته parsa8
من از فروم شادمهر فنس و از بدو ساخت نسل شادمهر اونجا بودم که البته بخاطر تعصب های بیشمار گروه نسل اومدم بیرون .اکانتم Reza.M توی فرومشون بود .
اما خب از انتقاد های بیشمار اینجا هم آدم حالش بد میشه.
افسردگی و زدگی شادمهر محرز هست.اینکه اشتیاق گرفت که آلبوم بده فرشباف بود.حالا هم اعلام میکنه آخرین آلبوم یا میخوام دوباره کنار بکشم رفتارهای پر از انتقاد شما بی تاثیر نیست.
قبول کنید شادمهر همون آدمیه که با خصوصیات اخلاقیش با صفاریان کار کرد و باهاش ادامه دادیم.و الان با این گروهه....یه روز شیدا شفیعی ... یه روز محمد ناهیدی .. یه روز مونا ... شادمهر با هرکاری راحته.باهاش کار میکنه....قبول کنیم اینو ...بلاخره چیزهای هم مثبتی هم داشته همکاریش با این گروه ...اشتیاق دوباره مهمترین قضیه هست...افسردگی مسیله خیلی مهمیه.نمیخوام اینو خیلی گنده بکنم.اما واقعیت مهمیه...سفیدی شدید هم در اون دوره فرود هم نشون مهمیه...
منم قلب من رو کمتر از ده بار گوش دادم ولی خب اینم در نظر بگیرین به اقتضای سنم موسیقی هم کمتر میشنوم چون درگیری های خاص خودمون رو داریم....
پس خواهشن اینقد انتقاد نکنید بدون اینکه حتی آهنگو بشنوید.
کاملن برام قابل درکه چون امیر فرشباف هم یکی مثه خودمون بود و حالا به اینجا رسیده حسادت خیلی از شادمهری ها رو برمی انگیزه . ولی این همه انتقاد حال خودمون رو هم خراب میکنه....
همیشه میگم زندگی ادامه داره....
پس اوقات خوب رو با این انتقادای شدید خراب نکنید.شادمهر هم یه انسانه...با اخلاق و رفتارهای خاص ... و شاید اشتباهات ...غیر اجتماعی بودن
موفق باشید
حسادت به گلیم باف
عجب جوکی
اخه چه خریه حسادت کنیم بهش(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجام بیشتر فعالیت کن ما هم با اینکه اختلاف سلیقه پیدا کردیم اخیرا ولی خوب و خوش تو این فروم کنار هم زندگی میکنیم خخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط aseman21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهرحال موسیقی سلیقست و نمیشه نظرتو به کسی تحمیل کنی مهم اینه همه به عشق شادمهر اینجا جمع شدیم
فربد یادت باشه سر البوم ابی افکاری و بمانی و افشین مقدم لو رفتن و یه مدت رفتن اب خنک خوردن توام یه چند نفری جمع کن برین فرشباف و گروهش رو لو بدین همه خلاص بشن خخنقل قول:
(sm2)نقل قول:
خدا کنه سرنوشت مثل اسمش و کاورش که قشنگترین کاور این چند ساله شادمهر بود اهنگش هم قشنگ باشه کیف کنیم
اینو ببینید تا باز حس شادمهری پیدا کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواز و موسیقی متن شادمهر عقیلی(sm127)
همین جمله دیوونه میکنه آدمو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا افکاری داره یه آلبوم بیکلام میده که قرار هست به صورت جهانی منتشر بشه! دمش گرم. خیلی قبولش دارم...
کاش شادمهر هم یه همچین کاری میکرد
ممنون از پاسخت و روشن سازینقل قول:
رفتن همه ولی نترس من که طرفدار توام
انشاالله (sm19)نقل قول:
از صدا و خوانندگی شادمهر ک خیالمون راحته..آهنگ و تنظیم هم ب کنار ...من ترسم بیشتر از ترانست..میترسم دوباره ی ترانه دوخطی داده باشند شادمهر بخونه و هی تکرار کنه(sm25)
(sm120)نقل قول:
ولشون کن فربد حوصله داری ها ...
آخرش دعوا و جعلول بحث میشه (sm120)
دم انتخابات که میشه یه سری آدم بدبخت و بیچاره صف اول رای در انتظارن با شوق و امید زیاد ... میگی چرا رای میدی ؟ امید دارم درست بشه ! در حالی که همه آمارها و پیش بینی از اقتصاد و رکود مشخصه و فقط معجزه میتونه شرایط رو تغییر بده ... ولی بازم ملت ساده امید الکی دارن !
یه سری از هوادارای شامهر همینجورین ... با اینکه یه بار از این سوراخ گزیده شدن بازم امید دارن ... با اینکه بی سوادی و نابلدی اینا مشخص شده و امتحانشونو پس دادن ، منتظر معجزه ان که یهو شرایط تغییر کنه و یه چیزی در بیاد ازش ... آزموده را آزمودن خطاست ... امید الکی خوب نیست ...
حالا ما هم منتظر میمونیم و دست پخت دوباره اینا رو گوش میدیم ... موضوع ساده است الکی بزرگش نکنیم جنجال درست نکنیم ...
،
فربد دست از سر من بردار دوباره جنجال میشه (sm2) باز مثه تجربه کن میشه نوچه استاد فرشباف میاد فحش میده (sm2)نمیخوای که دوباره جمله زیبا و به یاد ماندنی و تاریخی بگم : زمستون میره و روسیاهی به ذغال میمونه (sm2)(sm2)
چه سخنان گوهرباری استادِ دلسوز ایراد فرمودند
(sm17)
اسطوره ی تکرار نشدنی موسیقی پاپ ایران، شادمهر عقیلی (sm127)