رسول جون دمت گرم داداش، خود خودش بود(sm10)
رفقا کسى اين البوم فاخر آرميک رو داره!؟ 320و بالاتر!؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رسول جون دمت گرم داداش، خود خودش بود(sm10)
رفقا کسى اين البوم فاخر آرميک رو داره!؟ 320و بالاتر!؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب کاری نه داره که !
توی صفحه ای که لینکِ دانلودِ مدیا فایر رو بهت میده توی اون جایِ سبز رنگ که نوشته Download کلیکِ راست کن و بزن Copy link address !
بعد بیا توی اکانتِ آپلود بویت و روی گزینه ی آپلود از سایتِ دیگر کلیک کن و لینک رو پیست کن و بزن آپلود ! تمام !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی خودشه !؟ (sm51)
دقیقا، البته این واسه هرسایتی جواب نمیده مثلا پیکوفایل نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره سایت های آپلودِ ایرانی اصولا زیاد مالی نیستن ! (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm10)(sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چک کردی؟ اون یکی رو هم سریع ردیف میکنم.(sm10)
Gilda 1946
(sm27)
(sm50)
جز نعره سلاحى نيست... (sm50)
یونایتد و سیتی
بازیشونم که کسل کننده و صص شره
زده به سرم کله دیسک ها را ریخت وسط فرش زیر خاکی ها را ازش بیرون کشیدم چه دیسک های اگر تو تاپیک لحاظ بشن دیگه تاپیک آلبوم ها چه از لحاظ مجاز چه لسانجلسی کلا میترکونه (sm50)
ایوالله چیا داری؟(sm50)
لوس انجلسی هم هس؟(sm128)
اما فقط ،
ادامه بده ... (sm50)
امیرالمومنین(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه این البوم ارمیک کاش کیفیت بالاش گیر می اومد(sm50)
(sm50) تو اون شام مهتاب کنارم نشستی عجب شاخه گل وار بپایم شکستی
(sm50)
نقل قول:
از این بهترشو گیر بیارم تقدیم میکنم. فعلا همین کیفیت هم خوبه. (sm10)
مانده بر اندام پرواز من ،
عطر پر کشیدنت ... (sm50)
قربون معرفتت داداش(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورنت و سایتای خارجی سرچ زدم دیدم که نیست اگه از طریق کمپانیای خارجی پخش می شد صددرصد گیر ما می اومد مگر اینکه سی دی ش گیر بدست ما برسه
پرسه مرتضی بشدت زیباست(sm50)
بچه ها چجوری میتونم ویدیوهای یوتیوب رو لیچ کنم در آپلودبوی ؟؟
خودم یه روش بلد بودم که از کار افتاد
سارا نبودی چشم گریان را ببینی ... (sm81)
از آسمان ماهی قرمز چکه می کرد ... (sm50)
من ایستادم ،
زندگی پای مرا بست
من چشم بستم ،
تا نبینم مردنش را
از ابرها ،
تن پوش دزدیدم برایش
با باد خواندم ،
تن تتن تن تنش را برداشتم
از شعر ، دریا را نمیرد ... (sm74)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Emrah - Haram Geceler (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
فکر کنم منظورش این بود که آلبوم مجیک تاچ آرمیک همون آلبومیه که میخواست.(sm10)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اینو می گم صابر فکر کردم رسول بهت گفت(sm50)
ب رسول گفتم اقا این البومو ی زمانی تو سی دی های ام پی تری داشتم (آثار ارمیک برای هنرمندان ایرانی ساخته ) داری!؟
اونم زحمت کشید برام فرستاد 128 واسه همین نوشتم کسی نداره اینو ب صورت کیفیت بالا احیانا!(sm98) ( که هیشکی ب شخمش حساب نکرد(sm120))
با زاهدان بگویید
زنگار می فروشم ... (sm50)
(sm50)
نقل قول:
روی فروش گاه های دیجیتالی نیست !؟
صابر اپلودی در چه حالی ؟ (sm19)
عین مرغ همش در میره (sm2)
نه صابر شرکت ترانه جا کش نزاشته(sm25)
مگزار که دور از رخت...
ای یار بمیرم...
.
یک دم بگذر...
بر من و بگذار بمیرم(sm50)