اینجا دیگه سرد شده بخاری روشن کردم امروز (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا دیگه سرد شده بخاری روشن کردم امروز (sm50)
ما اینجا مستقیم از تابستون میریم تو زمستون (sm2)
(sm59)آره شمال تو خود تابستونم بارون میاد بعضی مواقعنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهه (sm50)
هدیه (sm3)
پخ چ ندادی اجقال
(sm2)دارم فایل آپلود میکنم نمیتونم لنترن روشن کنم و دانلود کنم چیزی وگرنه این بی پدر قطع میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی وی دی منصور فقط به خاطر تو اورجینال نیست ... یعنی نه که نباشه هست حتی کیفیتشم اورجینالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتها نمیدونم کدوم خری برداشته دی وی دی فراری و فقط به خاطر توی منصورو زده تو یه دی وی دی منو اورجینالشو برداشته منو دستی زده (sm98)
آدم چقدر ابله و احمق باشه بیاد همچین کاری کنه (sm3)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]