اگر فهمدی به ما هم بوگونقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر فهمدی به ما هم بوگونقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان از خودم نقل گرفتم ولی با تو بودم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزن این حرف و امین!
تو جون بخواه...
پ.خ شد + ضمیمه!
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی گوش دادم ملی (sm120)
(sm70)عقب که خودِ مادربردِ.. مگر اینکه هاب اینترنال وصل کرده باشی به اسلات توسعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلو هم خود کیس کابل داره میخوره به مادربرد
آی گفتی(sm50) بزار البوم باشه واسه یه وقتای خوب و خاص(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب شما از کجا البوم و اوردید ؟؟؟
سوال شده واسم
مرکز پخش میگفت صبح رسیده واسم(sm77)(sm2)
تو یه طوفان ، من جزیره
ملودی (sm74)
گلومو پاره کردم اما این مردم
بهم گفتن که دیوونس ... عاشق نیس
- (sm81)