(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که سحر به بعد دیگه خواب نمیشم.
من مانده ام تنهای تنها..
من مانده ام تنها، میان سیل غمها..
افسرده ام دیوانه ام آزرده جانم...(sm172)
اینم از پایان سریال شهرزاد (sm81)(sm3)
نقل قول:
خسته نباشی دلاور ماشاا... تو را باید میذاشتیمت بی سیم چی مُرده برای اینکاری (sm2)
(sm41) کیف میکنی نقل قول چندگانه میزنم در حد کهکشان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
به نظرت خوب بود محمدحسین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا مشخص نشد شهرزاد قباد دوست داشت یا فرهاد (sm1)(sm138)
سرهنگ کشته شد آخیش (sm79)(sm189)(sm135)
خیلی مسخره تمام کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرهنگ کیه (sm77)
سروان رو میگی؟