مثل همیشه - من از جهانی دگرم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل همیشه - من از جهانی دگرم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین 11؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی ذهنم پر از مه و دودِ ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی هر شب میگم فردا ساعت 9 بیدارم ولی باز فردا میاد میبینم ساعت از یازده هم رد شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم از جهانی دگرم هعی عجب جهانیه خوشحال شدم دیدمت(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچین - شاد باشی ...نقل قول:
پس از این به بعد سعی کن 6 بیدار بشی(sm2)نقل قول:
من برم دیگه
شب خوش دوستان(sm127)
پ ن: هادی شیرم دهنت با اون احوال پرسیت دیوث(sm2)
6 میخوابم (sm2)نقل قول:
(sm2)عزیزم یه سر رفتم تا دم در کار داشتم (sm2)نقل قول:
تقصیر من چیه مثل برق و باد میای و میری (sm2)