به خدا بیشتر از همه پولم میدیم بعد خدماتشون رو نگاه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به خدا بیشتر از همه پولم میدیم بعد خدماتشون رو نگاه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا به خدا اعصابم دیگه خورد کرده کفری شدم(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا لعنتشون کنه (sm178)نقل قول:
سرعت آپلودم 4 مگ بوده الان هر جا میخوام آپلود کنم تا 500 بیشتر نمیره (sm25)
4 مگ(sm77) مال من که قبلا مخابرات بودم حداکثر 12 کیلوبایت و حداقل 5 کیلوبایت الان هم که آسیا تکم حداکثر 60 کیلوبایت چند روز پیش اتفاقی شد 150 کیلوبایت.(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
آره.
مخابرات چیه صادق.
با همراه اول آپ میکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه (sm120)
آها من فکر کردم با نت خونه ای، آره با نت سیم کارت سرعت خیلی بالاسنقل قول:
نه بابا.نقل قول:
مخابرات کیلو چنده (sm2)