حالا نت خونه از کجا گرفتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا نت خونه از کجا گرفتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از همین همراه استفاده میکنم ولی سالای پیش از مخابرات.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بود تا یمدت اما زد به سرش و سرعت کند شد.
الانم دارم ولی استفاده زیادی ندارم ازش.
100 بار حضوری رفتم و تماس گرفتم فایده ای نداشت.
حیف فعلا پول ندارم وگرنه نت سیمکارت میگرفتم البته سرویس td lteنقل قول:
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه تو مثل من شاید توی دنیا فراوونه
ولی هیچکی شبیه من مگه قدرتو میدونه
(sm172)
چراغ adsl مرتب میره و میاد بعضی وقتا هم درسته البته اینم بگم قبل از اینکه بیام آسیاتک مخابرات هم که بودم بعضی وقتا اینجوری میشد اما فقط چند روز این دیگه کلافه ام کرده.(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی اینم بگم که خونه داییم دیوار به دیوار ماست اونا از مخابرات دارن ولی هیچ مشکلی ندارن سیم خونه و مودم رو تست کردم ولی انگار مشکل جای دیگس..
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ، زحمتت ، سر فرصت فیلم حکم تیر 1356 رو آپلود کن . . .
این دی وی دی های خودم بودن . . .
تو هم اگه فرصت کردی ، از دی وی دی هات عکس بده . . .
والا تقریبا یه هفته پیش بود یه ترمینال برای وصل کردن سیم ها خریدیم براش از اون موقع درست شد قطعی نداشت ولی دوباره شروع کرده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از ترمینال با چسب برق سیم ها وصل بودن.
خیلی توی نت سرچ کردم تلفن هم بوق داره اصلا تعجب برانگیزه..(sm178)