ممنون منم خدا رو شکر خوبم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون منم خدا رو شکر خوبم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرید گیتاری که دست شادمهره نوعش چیه ؟
کلاسیکه ؟ (sm148)
اره همون گیتاری که شادمهر خیلی وقته کنارش گذاشته(sm25)
خیلی وقت بود فکر کنم از گیتار کلاسیک تو آهنگاش استفاده نکرده بود (sm172)نقل قول:
ابوالفضل در کمین نشسته تا من عکس بزارم کور خوندی تا من عکس بزارم دهن سرویس ابوالفضل (sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه درست گفته باشم گیتاری که تو یه دخترم میزد کلاسیک نبود آکوستیک بود ...
تموم بچه ها باید بگم شب بخیر
پیمان جان شب بخیر (sm27)
اگه هم استفاده میکرد زیر صدا و خیلی کلا مشخص نبود
شادمهر همین الان کاور آهنگو گذاشت تو اینستا (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بودی حالا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون شب تو هم به خیر (sm200)