ehsan 1361 = yaran
اهل دل میفهمه فقط مفهوم این تساوی رو (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ehsan 1361 = yaran
اهل دل میفهمه فقط مفهوم این تساوی رو (sm2)
با یک سیستم ذغالی با ویندوز xp ، یک لپ تاپ قدیمی با ویندوز 7 ، یک لپ تاپ مدرن البته با ویندوز 8.1 ، یک عدد تبلت به همراه نت پر سرعت شاتل و مودم ایرانسل و نت رایتل به جنگ تحریم ها میرویم (sm2)
در کشوز نمونه ندارم (sm2)(sm2)
از اولین جملت فهمیدم رود که شقد فوکی ..آخه چه ربطی به سایت ایرانی داش الان بعدشم اگه بلدی سرچ بزنی خو بیخود میکنی سوال میکنی ..بعدشم من گفتم اگه تو ویندوز میتونی بیای اینکارو انجام بده وگرنه موقع بالا اومدن داستانش فرق میکنه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم مؤمن به شیطانی ترین آیات چشمانت (sm50)
ببین چقدر اسیرم من (sm50)
آهای بینیه سربالا از این درشکه بیا پایین(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه معنی شعر و نفهمه طرف بعد بیاد تفت بده دلیل نمیشه صفا مارو گیر آورده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر زیبایی مثل تو در مسافت بارانی رو میگه بی معنی
چه کار ، چه کارم کن
تو مصرع بعدش گفته معنیشو
آلبوم چرا توی سایت نیست؟
والا اینجا به عنوان سایت رسمی هواداران فعالیت میکنه گفتن خیطه بردارین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط emadatr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)