بیا فربد میگم جنجال درست میشه ایناهاش (sm120) نکن پسر خوب تگ نکن که مجبور بشم جواب بدم (sm120)
پای منو الکی وسط نکشین (sm2)یه مدت نبودم تاپیک آسایش داشت (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا فربد میگم جنجال درست میشه ایناهاش (sm120) نکن پسر خوب تگ نکن که مجبور بشم جواب بدم (sm120)
پای منو الکی وسط نکشین (sm2)یه مدت نبودم تاپیک آسایش داشت (sm2)
(sm155)
راستی یاد رفت بگم : آقا قبل از اینکه بیانیه یا مطلبی در مورد این حرفا تایپ کنین ، نکن پسرم نکن جواب نمیدم حوصله ندارم این روزا گرفتارم ... میخوای فحش بدی پیام خصوصیم بازه بده برو به سلامت ... بزار آرامش باشه و تاپیک بره جلو بدون جنجال و البته بدون بنده ی حقیر ...
شادمهری و موزیک بارانی باشید
یعنی میگی ب سرنوشت هم امیدی نیست؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
? (sm19)Are you ready
به نظرم گوشِ خودمون بهترین قضاوت کنندهاس! آهنگ میاد میشنویم اگه خوشمون اومد که چه بهتر اگرهم نیومد راحت و صریح میگیم خوشمون نیومد. با خودمون که تعارف نداریم :) همونطور که از قلب من راضی نبودیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجه این همکاری شادمهر رو هم خودمون رقم زدیم! همون موقع که قبل آلبوم رفتیم تو پیجش گفتیم آهنگ تکراری نذار تو آلبوم. اونم گفت باشه جدید میخواید؟بیا اینم جدید! میدم به فرشباف بره چندتا کار جدید برام پیدا کنه بخونم :)
شادمهر واسه خلق یه آهنگ بینظیر و موندگار نیاز به وقت کافی داره، مثل همیشه که کلی منتظر میموندیم تا یه آلبوم یا تک آهنگ بده. اما حالا که دیده اونجوری طرفدارا راضی نیستن از این روند کُند اونم لج کرده و داره تند تند آهنگ میده و دیگه براش مهم نیست که خودش آهنگ نسازه یا بسازه!
از این گروه هیچ انتظاری نیست عقلشون در حدی نیست بخوان کار ماندگار درست کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا فقط و فقط گروه ارکست عروسی هستن
وحید پویان(sm3)
این بار واقعیه ؟؟؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
آره همین هفته پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر این اواخر اگه منظورت بعد تقدیره،که شادمهر «شیلا» هم بود،شادمهر «امون از تو» هم بود،شادمهر این اواخر،شادمهر«خیلیا» هم بود...شادمهر موقع«بغض» هم شادمهر «سبب» و «رسیدی» بود..شادمهر این اواخر شادمهر« آینده» هم بود که اونهمه موقع اومدنش بهش تو همین سایت انتقاد کردین..شادمهر«حالم عوض میشه»هم حالا واستون خوب شده،فک کنم اکثریت این فروم یادشونه که با اهنگ فوق العاده و هیت حالم عوض میشه تو این فروم چه چیزا گفته نشد،از تنظیمش ایراد گرفتین تا کلیپش،،حالا باز محمد ناهیدی شده تنظیم کننده ی عالی و سعید زمانی شده سعید دینگ دینگ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من میخواین از اهنگای شادمهر لذت ببرین زیاد به حرفایی که تو این فروم زده میشه توجه نکنین،،،یه زمانی یکی میگف بهترین آهنگ البوم تجربه کن«غروره» :)) دلیلشم فک میکنم این بود چون اسمش،اسم شاخی میخوره باشه پس حتما اهنگسازش شادمهره احتمالا پس بهترین اهنگه در حالیکه پیشبینیا طبق معمول اشتباه بود.
نمیدونم چرا یسریا«قلب من» رو با تقدیر مقایسه میکنن،،،خب با «شیلا» مقایسه کن داداش...با «امون از تو» مقایسه کن... هیچوقت مثه تقدیر نمیشه و قرارم نبوده بشه ولی از اون شیلا میلا خیلی خیلی بهتره.
واقعا تو تنظیم شیلا یا امون ازتو با اون همه زیر صدا رو با آهنگ کوچه بازاری قلب من مقایسه میکنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه یه روز شاعر البوم پاپ کرن گفته بود شاید بشه از شعر بیا اینجا ایراد زیاد گرفت اما شکی نست که موزیکش بی نقصه
محمد ناهیدی به نسبت سعید زمانی خیلی بهتر کار کرد بین بد و بدتر ناهیدی بهتره
دقیقا جواب حرفتو خودت دادی
شادمهر اگه بغض داد سبب هم رو کرد اگه اینده رو داد انتخاب رو رو کرد اگه شیلا رو خوند تقدیر و یکاری کن هم کنارش داد بیرون
اما الان چی فقط با تو عشقم عقل و عشق غرور در کنار اینا چی داده حتما روز سرد؟ اصلا روز سرد خودش چی هست در مقابل انتخاب
مگه بخواین گول خودتون بزنید وگرنه البوم تجربه کن ضعیف ترین البوم شادمهره
از نظر تنظیم بله تجربه کن ضعیف ترینه ولی بقیه چیزاش لااقل با کارای متوسط شادمهر برابری میکنه ترانه ها جز یکی دوتا خیلی بهتر از یه سری ترانه های قبلی شادمهرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تصمیم گرفتم ک آهنگ ک اومد تا چندبار حسابی گوش ندادم نیام تو این فروم..چون اگه گوش نداده بیام تو فروم نظرات خیلی روم تاثیر میذاره و شاید نتونم اون لذت را از آهنگ ببرم
گُل گفتی مسعود خان! روش خوبی رو اراعه کردی(sm128)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم احساس میکنم نظرات بقیه خیلی روت اثر داره اینبار بشین خوب گوش کن بعد بدون اینکه نظرات بقیه رو بخونی بیا اینجا نظرتو بگو.بقیه هم همین کارو بکنن ببینیم چند نفر از اهنگ ناراضی میشننقل قول:
این هفته میاد یعنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشدت زیاد خواهند بود
یادمه اینجا از سبب هم بشدت انتقاد میشد...
(sm98)
انشااللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همین یکی دو هفته میاد
رادیو جوان کامینگ سون البوم منصور که قراره پنج شنبه بیاد زدولی از سرنوشت خبری نیست پس رفت واسه هفته بعد
اگه بخوایم مقایسه کنیم من البوم مسافرش رو با هیچی عوض نمیکنم .. کلا کارای داخل ایرانش از اون اهنگائیه که مثل اهنگای قبل از انقلاب موندگار میشه .. خودم مخالف البوم خیالی نیست بودم و اهنگ زمستون واسم مسخره میومد و ای دخترک اتیش پاره که تو ذوقم زد چون اصلا سبک شادمهر این شکلی نبود ... کل تنظیما الکترونیک بودن اونم تنظیمای اهنگای شادمهری که تا قبل از خروجش از ایران اکوستیک و انالوگ ضبط میکرد ... میگفتم باید برگرده به سبک داخل ایرانش ... نه تنها من خیلیای دیگه ام انتقاد میکردن ... البوم ادم فروش اومد و اون موقع من تازه عاشق اهنگای ژینا و خیالی نیست شده بودم و دنبال یه اهنگایی شبیه اونا میگشتم که توش پیدا نکردم و میگفتم شادمهر باید برگرده به سبک آهنگ ژینا و خیالی نیست و .... و همینطوری گذشت و به قول خودش بیست سال همراهش بودم و بعد از هر البوم من شادمهر البوم قبلیشو میخواستم اما شادمهر همیشه شادمهر بود و بعد از پخش البوم جدیدش میفهمیدم البوم قبلیش چه شاهکاری بودن ... شاید البوم جدیدش بیاد و من بگم تجربه کن بهتر بود ( خدا کنه اینطوری نشه چون البوم خداحافظیش باید شاهکار باشه) چون بعد از اهنگ قلب من پیش خودم گفتم اگه این اهنگ تو البوم نقطه ضعفه و اهنگاش قراره اینطوری باشن پس البوم تجربه کن خیلی بهتر بود که ....
شادمهر خوبه که با اهنگسازای دیگه ام کار کنه اما نه اینکه زوم کنه فقط رو این دو سه نفر ... اگه تنظیم یه اهنگ ارکسترال و اکوستیک رو همزمان دست سعید زمانی و محمد ناهیدی بدیم سعید زمانی بهتر تنظیم میکنه اما تو اهنگای ترنس و هووس کاملا برعکسه و محمد ناهیدی بهتر تنظیم میکنه .. هر کسی یه استعدادی داره و میلاد هاشمی ام شیش و هشت خوب تنظیم میکنه اگه یه ذره ام به ساز زنده اهمیت بده شیش و هشتاش بهترم میشن ... اما تنظیمای شادمهر و بهروز صفاریان یه چیز دیگه ان و اصلا نمیشه تحلیلشون کرد و خیلی عمیق و فکر شده و لایه لایه و ریزن ...
انشالله تو البوم جدید حداقل یه اهنگ برای هر سلیقه باشه چون نمیشه همه سلایق رو راضی کرد
از وارث هم انتقاد شد اما خب یه چیز کامل مشخص بود انتقادا بیشترش الکی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما قلب من هیچ دفاعی نداشت نه شعر نه موزیک هیچی به شادمهر اضافه نکرد
ولی ببین با همون وارث تم موزیک هندی رو استفاده کرده یعنی خودش همیشه یه چیزی برای گفتن داره
با قسمت اول حرفات کاملا موافقم شادمهر در غیرقابل پیش بینی بودن لنگه نداره. همیشه اولش که اهنگ یا البوم میده همه شوکه میشن بعد میفهمن چیکار کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمو بیخیال،چیزی که مهمه ملودیه،اونه که ادمو جذب میکنه،تنظیم و شعر خوب تکمیل کنندس،،هیچوقت یه ملودی بعد با تنظیم خوب و یا بهترین شعر همه گیر نمیشه..امون از تو چقدر شنیده شد؟!! به اندازه ی «اسمم داره یادم میره»شنیده شد؟! حالا تنظیم کدوم یکی بهتر بود؟! اسمم داره یادم میره یه تنظیم ساده داشت و به قول تو لایه لایه و زیر صدا مثه امون از تو نداشت!!نقل قول:
آفرین،از «حالا بیا اینجا»یادم رف...اون کار ضعیفتره یا ضعیفترین کار البوم تجربه کن؟! اونکه شاعرش گفته یا نگفته چرت و پرته،ملودیش هیچی نداره،،شادمهر داشته صحیح خطا میکرد با بعضی کاراش..
روز سرد بله که خوبه،چیش بده؟! شعرش چه ایرادی داره؟! ملودیش چه مشکلی داره؟! تنظیمشم که والا نقصی نداره،،اهنگی که اونقدر رو خود شادمهر تاثیر داشته که چنتا ورژن ازش میده بدون الکی نیس...تنهاییام ازون قشنگتر چجوری میخواسته باشه،،ادامه میدمت چی؟! اگه الکی زیر عوامل اون کارا میزدن همه کاره شادمهر عقیلی الان داشتین از ریزه کاریای ملودیش و تنظیماشون حرف میزدین و اینم دلیل داره،دلیلش اینه شماها بت پرستین و از یکی بت میسازین،اخر سرم همون بت رو سرتون خراب میشه.. اگه بدست شما شادمهر الان یکی مثه مازیار فلاحی بود،یکی فرامرز اصلانی بود (البته در خوب بودنش شکی نیستو خودم دوسش دارم)و خیلیای دیگه و از اول عمرش تا آخر عمرش فقط یه چیزو باید میخوند و یک مدل،نه تغییری،نه تفاوتی.
قبل از گوش دادن به یک موزیک عواملشو نبینین،اول گوش کنین،حال کردین و واستون شاهکار بود،بعدش بگردین ببینین کی این شاهکارو ساخته و برعکس اگه افتضاح بود بگردین و ببینین کی این افتضاحو ساخته!!با پیش زمینه ی ذهنی به هیچ اثری گوش ندین چون باعث میشه ناخواسته جبهه بگیرین.
تنهاییام رو دست نداره(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم بهترین کار شاذمهر بعد انتخاب بود
حتی گمت کردم انقدر روی من تاثیر نداشت
وارث با اختلاف قوی ترین کارش بعد از البوم طرفدارهنقل قول:
البته نظر منه
این جمله که تا کارو نشنیدین نظر ندید از نظر من دیگه مسخره شده و برای این گروه کاربرد ندارهنقل قول:
چون این گروه توانایی ندارن یه البوم ساختن سه کار ضعیف عقل و عشق غرور و همیشگی رو داره
البوم طرفدار فقط میشه از اهنگ خیلیا ایراد گرفت امون از تو رو اصلا به عنوان یه کار ضعیف قبول ندارم عمرا کسی تو ایران همچین تنظیمی بزنه
تنظیم هم اینقد بی تاثیر نیست فکر میکنید اگر بهروز صفاریان نبود الان فریدونی در کار بود؟
در ضمن نگفتید شادمهر تو این البوم تلافی این اهنگ های ضعیف چی داده روز سرد؟ یه اهنگ خیلی معمولیه در مقابل انتخاب
اورتور این آهنگ می ارزه به کل هیکل این تجربه گراننقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل هرشب سرنوشتِ
هردومونو انتخاب کن
ویدئو سرنوشت رفت واسه هفته بعد...
احتمالا میخواستند آلبوم منصور زیر دست و پای ویدئو شادمهر له نشه و شنیده بشه(sm120)
فربد غرور که آهنگ بدی نیست چرا میگی ضعیف؟؟نقل قول:
آهنگسازیش واقعا خوبه (sm54)
نظر همه ی دوستان درسته ولی چیزی که باید فراموش نکنیم اینه که
موسیقی سلیقست امکان داره من از اهنگ غرور خوشم بیاد ولی از اهنگ تنهاییام خوشم نیاد
آلبوم تجربه کن لااقل از نظر ترانه خیلی بهتر از طرفدار بود
هیچکدوم از آهنگهاشم تو ذوق نزد سطح پایینترین آهنگ این آلبوم اگه غروره
بازم از آهنگ خیلیا تو آلبوم قبلی بهتر بود
هر کس هم نمیتونه لذت ببره فعلا به آهنگهای قدیمی گوش کنه چون تصویر تو راهه و شاید خیلیا دوستش داشته باشن
ضمنا همون وارث که تعریفشو میکنید هم تو دوران فرشباف اومده همینطور آلبوم طرفدار چطور اونموقع گلیم باف نبود الان شده گلیم باف؟
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
ویدئو سرنوشت احتمال زیاد هفته آینده یکشنبه