حالا ما یه احوال پرسی کردیمااا (sm120) کمبود سوژه کاملا حس میشه خخ
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا ما یه احوال پرسی کردیمااا (sm120) کمبود سوژه کاملا حس میشه خخ
مجنونه دیـیه ن یوخـدور ای عاشق بیچارهلـیلیه نه کـارین وار قویسون سنـــی آوارهعشـق عالـمی عشاقه بیر وادی محنتدیرفرهادی سالوب داغه، منصوری چکیب دارهپایان غــم عشقی تفسیــره نه حاجت وار(sm50)
تو چرا هی صورتی صورتی میکنی ؟؟؟؟ نه جان من چی شده ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صولتی چیه(sm51)
جمله هم اخباری بود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار یه چیزی بهم یاد دادی رفتم گفتم الی گفته به دوستام میخواستن قرار بذاریم باهات یه روز بریم ارایشگاه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزیه که شما اختراع کردین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوووون بیا پشت تالار کارت دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی کامنت من رو دیدی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم نظرتو نخواستیم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]