صفا شعرای سنگین میگه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صفا شعرای سنگین میگه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی بهت تقدیم شد دوز و کلک بود
قلبت شکست از بس که دستت بی نمک بود ... (sm50)
یه حقیقتو میگم به شیدایی میرسه من میزنم ترک بعد ..
دل من هم سطحش پایین بود از شیدایی بهتر بود فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون دوس دارم برسم به شاه مقصود .. (sm118)
بهترین تیکه های آلبومو که من دوس دارم تو آخرین اتوبوسه صفا چه میکنی تو با ما آخه .. (sm118)
قدیما کوشان بهترین اهنگ البوم یا حداقل 2.3 تا ترک شاخ البوم رو تنظیم میکرد.. الان کارش به جایی رسید که کارش ضعیف ترین اهنگ البوم(sm98)
دخیل می بستم(sm81)نقل قول:
دیروز هم گفتم کوشان ریده چون موزن دیوس از این اینجور کار میخواد بزنه براش ..
ینی اگه آلبومو میکرد 10 ترک شی میشد .. (sm74)
خوب اینجور کار ازش میخواد بده یکی که تازه شروع کرده.. بهتر میرینه که(sm2)
یه چیز عجیبی که اومد به ذهنم اینه که کسشرای رضا آرین و فخری راجع به َآلبومو کجای دلم بذارم ..
این رو کلا ول کن مخ نداره شک نکن کلا از مخ تعطیله این رضا(sm2)نقل قول:
امروز در صحن علنی مجلس، نمایند آمل و معاون پارلمانی وزارت کشاورزی بعد از درگیری لفظی درباره واردات برنج با یکدیگر گلاویز شدند و با پادرمیانی سایرین این غائله خاتمه یافت.
به گزارش ایلنا، در این درگیری خلیل آقایی، معاون پارلمانی وزارت کشاورزی با پیراهن پاره در حالی که نمایندگان جلوی دهانش را گرفته بودند از صحن مجلس خارج شد.
نماینده مردم آمل نیز در گفت و گو با خبرگزاریها اعلام کرد که آقایی به عمد پیراهنش را پاره کرد.
عزتالله یوسفیانملا در شرح ماجرا گفت: «من نامهای را به آقایی نشان دادم و گفتم که باید در راستای جلوگیری از واردات برنج اقدامی شود و او هم پاسخ داد، که همین است که هست و من نیز به او گفتم، اینطور نیست. ما هم میدانیم چهکار کنیم.»
برخی گزارشها نیز حاکی از آن است که در گیری امروز مجلس به دلیل انتقاد نماینده آمل بر سر عزل یکی از مدیران استانی بوده است.
گفتنی است، درگیری فیزیکی میان آقایی و یوسفیانملا تنها چند دقیقه پس از نشستن علی مطهری بر صندلی ریاست صورت گرفت و بر این اساس، نائبرئیس دوم مجلس که نخستین ثانیههای ریاست خود را تجربه میکرد، در «کمال آرامش» از سایر افرادی که در نزدیکی درگیری حضور داشتند، درخواست کرد که به این ماجرا پایان دهند.
تو تریاق یه کم پیاز داغ ترجیع بندو زیاد میکرد میشد یه چی تو مایه هر روز پاییزه از نظر فریاد میگم .. (sm74)
دست که میبردی به کوله بار سفر (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد دیوث چی شد نظرت عوض شد دیشب یه چی دیگه میگفتی دیوث ..
اینا کیه ان دیگه(sm30)
(sm81)کی میشه دست خودتو با بچتو بگیرم ببرم دَدَ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسید متصل .. (sm102)
الی خوب فولوش میکنیا .. :l
گفتم بده؟ گفتم زیاد فرصت گوش دادن نداشتم. الان گرفته منو. (sm54)نقل قول:
آخرین اتوبوس پلی .. (sm74)
من نمیدونم تا آخر این هفته همین وضعه میخواین بخواین نمیخواین نخواین ..
هزار سالم شد .. (sm228)
(sm2)البته با این ماشینی که این داره به گمونم این باید منو ببره
(sm2)
یه حقیقتی رو باید بگم تاج و تخت رو هنو ندیدم کامل .. :l
به لاستیکی دختر نداشتم که گیم اف رو ندیدی (sm2)
گفتم که تعریف نکنه کسی فحشش بدم ..
چیزیو از دس ندادی خنثینقل قول:
(sm2) من میدونم اول تریاق یه چیز خیلی بدی میگه ..
الی اون پسر فرانسویه چی شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
خیلی خوبه آخرین اتوبوس (sm54)(sm50)
(sm70)بردنش اسکاتلند با خودشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو بیت دیگه خوندهنقل قول:
صدف یه عکس گذاش زشته بذارم الان رمضونه .. (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی کردم ..