نوش جونت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نوش جونت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینکه شما همه بازیهاتونو با اختلاف بردین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه شورت پاته؟؟(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا پولیه
مالِ من نیست دیوونه یکی از بچه هاست نمیتونه وارد شه(sm98)
اخرش میرین زیر ما(الکی)(sm2)نقل قول:
(sm179)
آرام یعنی حیوون؟؟ |:|:|:
مرتیکه شرت دزد(sm98)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله که در اغوشش بمیری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بعدشم لاین که گفتم دارم تویِ لپ تاپ (sm35)
اینم ایدیم Alo0che
اُ دوم رو باید صفر بذاری
انشالله که لذت خواهیم برد(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای مرفه بی دردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو لاین نداری دیگه؟؟؟
تلگرام نداری دیگه؟؟؟
واتس نداری؟؟؟؟؟
باش اصن من اینم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شورت دوس دارم خوب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
tima???نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینه هات رو هم بگو(sm2)نقل قول:
نقل قول:
خرو ببینا (sm102)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خر اون عمه نداشتته(sm2)نقل قول:
یوزر لاینتو اشتب گفتی خره(sm2)
نقل قول:
نع درسته نمیدونم چرا نمیتونین ادد کنین(sm74)
من با یوزر وارد شدم شماره ندادم رویِ لپ تاپه
(sm168)(sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید دوستان پایتخت نشین معمولا میگن "آروم" جای "آرام"
ولی تو گویش خیلیا معمولا همون آرام میگن!
و ضمنا من آرومم شنیدم به حیوون میگن مثلا میگن" آروم حیوون "
واسه اولین بار بود همچین چیزی میشنیدم:|:|
حالا که اتی ما بیخیال شده شما نمیزاری دادانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیالش دیگه(sm2)
بالاخره شبهه ای هست که باید رفع ابهام شه (sm70)نقل قول:
یا شیخ مسئلتون ، kolesho یا kalasho ؟ کَلش حرامه یا کُلش حرامه؟ (sm2)نقل قول:
چش عمه نویدو دور دیدی زیاد عمه عمه میکنیا (sm142)نقل قول:
نقل قول:
شیخ باس منو نقل میگرفتی اَ اینا میزاشتی // ؛ نبودی از دوران اوجت خارج شدیا (sm2)
نقل قول:
کلا ناراحت نباش ؛ لطفا (sm10)
ینی واقعا میشینی یه پروژه رو کنترل میکنی عیب نداشته باشه؟نقل قول:
اصن بهت نمیخوره خرت انقدر راه بره (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی ممد (sm10)
clash(sm2)نقل قول:
از عمه ش اجازه گرفتم تو نگران خودت باش(sm2)نقل قول:
اره واقعانقل قول:
راه میوفتم قصه نخور(sm2)
به روش نیار حالا(sm2)نقل قول:
مینا خانم کجاس بیاد یاد بگیره
ببین چه نقل تمیزی گرفتم(sm2)
الان به نوید اس دادم گفتم آرام باش ، درست میشه ، خیلی زیر پوستی بهش گفتم (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
مورد داشتیم دختره افتاده تو فاضلاب
.
.
.
.
.
حامله شده
.
.
پسرای دیوص
چادرت را که به سر کردی دلم هری ریخت
چقدر خصلت پاكي به تو می آید
بله درست حدس زديد
گروه بسيجي ها دارن مخ میزنن
این دخترایی که میرن میدن ولی شوهر نمیکنن وقتی ترشیدن باید بهشون گفت: ✘
کیــــــــــ.ـر لای پستـــــــــ.ونت بود ، فکر زمستــــــــــونت بود؟✘
الان نبین سینه هام مثل کروات آویزونه یک زمانی مثل طالبی گرد و سفت بود.
..
.
.
شاخِ گروه پیرزنها.
با دختـــره بحثم شد گفتم تو آخه پــــرده داری..
گفت بلــــه ک دارم..
گـــفتم شـاهدت کیه ک داری ،
گـــفت گشادی کـــــــ.ونم…
همونجا تســــــلیم شدم…
خیلی منطقی بود..
يه آلــ.ت دارم زرشکيه،
سرخ ودراز و مشکيه،
روش بشيني بالا ميره،
نميدوني تاکجا ميره،
من اين آلــ.تو نداشتم،
اونقدر بهت گذاشتم،
قوي شد و دراز شد يه آلــ.ت خوب وناز شد.
آفرین همینجوری با ریتم بخونی دردت نمیگیره … !
زنه از شوهره پول میخاست.......
اشتباهی پیامشو داد به پسرش
نقل قول:
(sm86)(sm86)(sm86)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد اون ارور باید بدون شری گیت بیاد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست شد دستت درد نکنه (sm10)
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (23 کاربران و 3 مهمان ها)
- Snow White*،
- .Ehsan،
- aghaashkan،
- asc،
- bijan1362،
- GreenWorld،
- iwarjo،
- javad47،
- kharid،
- Malware،
- MaMaTiR،
- mdm123،
- Milad16++،
- Milad7،
- mohammadtaife،
- mojtaba00222+،
- pirana+،
- Rasool24،
- Rasoulh111،
- rebasss+،
- special+،
- tandis_m،
- yassepid9
(sm201)
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻣﺴﺎﺋﻠﯽ ﮐﻪ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﺍﺳﻼﻣﻪ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﯾﻮﺳﻒ ﺯﻟﯿﺨﺎ ﺭﻭ ﻧﮑﺮﺩ،
ﯾﻌﻨﯽ ﺍﻧﻘﺪ ﺑﮑﻦ ﺑﮑﻨﻪ ﯾﮑﯽ
ﻧﮑﻨﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﺳﻄﻮﺭﻩ
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻣﯿﻠﯿﻮﻧﻬﺎ ﻧﻔﺮ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺍﺷﮑﺎﻝ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺧﻠﻖ ﮐﺮﺩﻩ !
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻪ ﭼﯿﻦ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﭼﻮﻥ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻮﺩﻥ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻩ ﮐﭙﯽ ﭘﯿﺴﺖ ﮐﺮﺩﻥ
پسر بچه ای از پدر بزرگش پرسید ؟ منو بیشتردوست داری یا مرغ رو
پدر بزرگ اشک در چشمانش جمع شد و گفت تو را بیشتر دوست دارم پسر گلم
پسر گفت پس چرا هر روز تخم مرغت را میخوری ولی تخم من را نمیخوری
پدر بزرگ با شنیدن این سخن کــ.سکش گویان و شاشیدم به قبر پدرت گویان منزل خود را به مقصد عسلویه ترک کرد
تا حالا دقت کردین،
که همیشه سلیقه اون کسی که کنترل تلویزیون دستشه با تو ۱۸۰ درجه فرق داره ؟