دی جی پکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دی جی پکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Captain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطور که دوستان میگن دی جی پکه اون 8 تومنیانقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10تومنیا شیشه ای
(sm77)نقل قول:
جفتش یکیه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولشم نوشتم یکیه ولی بعدش ادیت کردم
آخه این سایته 8تومنیارو زده دی جی پک
10تومنیارو زده شیشه ای
منم که تاحالا بالاتر مقوایی آلبومی ندیدم (sm2)بِمَنچِه
منم همه البومایی که دارم مقوائیه(sm59)ولی این امکان نداره اصلا دی جی پک ندیده باشینقل قول:
ولی دجی پک بین 6 تا12 تومنه
(sm28)
(sm120)نقل قول:
ای کاش رنج آخر داشت ...(sm50)
(sm27)
(sm2)یکی نگفت دو تا ت داره عنوان
منتتشر
(sm120)اشترم ادیت
صبح بخیر عزیزای من (sm19)