(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامی این عکس رو برام ردیف کرد از توی موزیک ویدیویِ گوگوش (sm127)
خیلی آرتیستی یِ (sm50)
با چشم های بسته تا ته جهان سفریدن
با گونه های خیس از شیطنتت خندیدن
از تو به کوی کسی که بوی کفن میداد
جهان لیلی بود و جنسیتش رو نفهمیدن
(sm50)
در یک جامعه بیمار ،سالم ها بیمار محسوب می شوند
چقدر صدای اشکان زیباست..روحش شاد(sm50)
دیوار ب دیوار تو یک قلب گرفتارآشیونه داره...
دیوار به دیوار تو همیشه تبدار آشیونه داره...
- (sm50)
حضرت عباسی میگم حضرت عباسی من اگر دماغ اسحاق جهانگیر را داشتم اصلا قاطی مردم عادی هم نمیشدم از خجالتم چه برسه نامزد ریاست جمهور.
قشنگ مملکت شده باغ وحش اون آدم کوچولو رد صلاحیت شد و از اون طرف میره مشهد میندازنش بیرون از آستان قدس رضوی.
اون یکی با 30 تن دماغ دار شرور تحویل ملت میده.
من که نه چشمم را نجس میکنم مناظره ببینم نه شناسنامه ام را به نجاست میکشم.(sm50)
حیف حیون که آدم با اینا مقایسه اشون کنه از اندازه حیون هم نیستن اسب باز یه نجابت داره سگ یه وفا داره.
میمون باز یه هوشی داره الاغ حافظه قوی داره طوطی حفظ کردنش خوبه زنبور عسل میده این اندازه فضولات فاظلاب هم نیست باز اون مشه به عنوان کود استفاده کرد.
تا تهش بخوندید دیگه اینا چی هستن.
امیر چجوری لبه کاور دیسک ها را حرفه ای ادیت میکنی؟(sm1)
میدونم فرصت نداری باید برم از یه گرافیست حرفه ای بپرسم چون ضریب هوشیم پایین هستش باید ببینم با توضیح شفاهی بلد نمیشم باید فیلم یا عکسی باشه (sm2)
لامصب کلی از دیسک های اصفهانی بدون ادیت حرفه ای هستن (sm74) (sm25)
ولی انصافا کاورها را خط و خشش را اوکی کردم خودم بی نظیر فقط تو دیسک ها لنگ میزنم
در این ره هر نفس صد خون بریزد(sm50)
Johnny Cash - The Complete Columbia Album Collection (63 CD) Flac
عالی(sm176)
رسول کارت حرف نداره رفیق
سبک کانتری خیلی خوبه (البته اگه در تشخیص سبک اشتباه نکرده باشم)
خودشه. یه حس خاصی به آدم میده. (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند این حرف 1 عالیه دمت جیز(sm50)
کلا چندتاس؟
من که از سی پاره یِ قرآن نه خواندم یک کلام پر پرِ عشقم چنان کردی که سی پاره شدم (sm172)
زویا زاکاریان (sm50)
آلبوم حرف دوتاس...دومیشو جایی ندیدم...پیدا کنم میذارم حتمانقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی چی آخه
هر چی آپلود کردم اندازه دانلود از حجمم کم شده
اندیشه پفیوز (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول جان خیلی ممنون (sm93)
امیر الان فهمیدم تو سر این تاپیک کاورها چی کشیدی رفیق.
اون زمان احمقانه انتقاد کردم که چرا فلانه چرا اِلِ چرا بِلِ، تا خود طرف اسکن و ادیت نزنه نمی فهمه چه سختی هایی داره.
شخصا سر اصفهانی ها سر در شدید گرفتم ژلوفن انداختم رفیق.
به افتخار امیر عزیز(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)
گور جد وعده ها و وعید تو(sm50)
سلام بر همه دوستان، چای تازه دم هس، بریزم؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm132)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومِ حرفِ گوگوش و شهیار رو می گین !؟ (sm77)
نه صابر، برو تو تاپيک کاست سهند ببين اخرين البومى ک گذاشته
آهان این آلبوم رو می گین (sm29)
فکر کنم توی موسیقی یِ ایرانی صد ها آلبوم باشن که اصلا سی دی منتشر نه شدن (sm1)
البته تا اون جایی که دیدم 80 در 100 آهنگ های این آلبوما توی آلبومای دیگه به صورت سی دی منتشر شدن (sm118)
(sm10)(sm10)(sm10)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلبی که تو سینه دارم
دیگه آسونه نمیلرزه ... (sm50)
اینجا تا به بندر خیلی راهه
دریا پر موج و بمبک زیاده ... (sm118)
درسته صابر خیلیاشون سی دی شدن...مثلا آلبوم گیتی که گذاشتم بیشترشون سی دی شدن حالا چون آلبوم ناقص نباشه من کامل آپلود میکنم...یا آلبوم خاک خوب من داریوش تو آلبوم زندونی کلتکس هست.حالا تو بهار خاموشو گوش کن میبینی کلتکس آخرشو چیده ولی تو این کاست کامله...بیشتر اهنگای دهه شصت از همین کاستا برداشتن زدن به سی دی و به میل خودشون دست بردن تو آهنگ...البته هدفم بیشتر آپلود کاستای دهه پنجاس...خلاصه سعی کردم و میکنم کار بیهوده نذارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]