از سافت 98 بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ee9900 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از سافت 98 بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ee9900 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره میگه 75 درصد رفته باز تو میگی از فلان جا بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا منتظر باش من مصببشو پیدا کنم
شکلک فروم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنترل اف 5
خوب 75 درصد رفته باشه (sm70)چه ربطی داره اکسپایر شده ها (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت دنبال داوود خطر (sm2)
اخه وقتی اکسپایر شده ، داوود که هیچی ، سیا ساکتی هم نمیتونه کاری کنه (sm2)
اونم لینک مایکروسافت (sm120)
الی نزنی شوخی کردم (sm10)
من بیگناهم(sm2)
نیومد من با لپ تاپم fn + f5 زدم اکی نشد ادیتورم پریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا یاد حیاتی افتادم داشت خبر حمله آمریکا به عراق رو میگفت چند سال پیش : معاون صدام : نیروهایت در نیمدونم چی گیر کرده اند اونوقت به فکر بغدادی (sm2)
فک کنم الی هم با همین لحن نقل گرفت (sm2)
نیمدونم والانقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من که تا الان نپریده
قیدیما هر کی اینجوری میشد میگفتن کنترل اف 5
نقل قول:
لینک رو ببینی دو تیکه ست:
تیکه ی اول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیکه ی دوم
t=f7639f22-d112-406d-acf0-661b4176e7b3&e=1438234269&h=c94434dda0eea54356bfdb 128a16317e
اولی جای اصلیشه دومی سرتیفیکت یا مجوزی که اجازه میده دانلودش کنی و هر چند وقت عوض میشه
درسته اکسپایر شده اما صد در صد با یه لینکی که تیکه ی دومش متفاوته جایگذین شده
اگه سورسشو میدونستم مزاحم الیاس و بقیه نمیشدم ; چندساعت توی سایت مایکروسافت گشتم پیدا نکردم..