معنی پیشبینی رو نمیدونه چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
معنی پیشبینی رو نمیدونه چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا ... اینطوری که تو داری جلز و ولز میزنی ... من شک ندارم روانشناسی دانشگاه آزاد رودهن قبولی ...
به جاهای دیگه هم فکر نکن اصلن ... حسرتش پیرت میکنه
فک کردم من سوال اشتباهی پرسیدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباهم پرسیدی (sm39)نقل قول:
(sm14) دیگه اینجا پست نده(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم :چقدر میشه روی انتقالی گرفتن در دانشگاه های دولتی + مهمان شدن در شهر دیگر مثلا یک جای دیگه قبول بشم بیام شیراز انتقالی بگیرم یا هر 8 ترمشو بیام شیراز مهمون بشم پول هر 8 ترمشو بدم (sm17)
(sm77)
چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زودی پس از اعلام نتایج اولیه و قراردادن کارنامه تاپیک به مدت 4 روز به صورت شبانه روزی فعال خواهد بود ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفرات برتر آزمون سراسری 93! ( از شیراز پسر نداریم)