اینجارو (sm2)
نقل قول:
عبدالماکی با این که بین ده خواننده ی برترایران نیست ولی با این حال از شادمهر خیلی سرتره
(sm172)نقل قول:
عقیلی صداش کاملا فالشه اینا نیاز به گفتن نداره ولی چون زیادی بزرگش میکنید بهتره یکم به خودتون بیاید فکر نکنید خبریه
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجارو (sm2)
نقل قول:
عبدالماکی با این که بین ده خواننده ی برترایران نیست ولی با این حال از شادمهر خیلی سرتره
(sm172)نقل قول:
عقیلی صداش کاملا فالشه اینا نیاز به گفتن نداره ولی چون زیادی بزرگش میکنید بهتره یکم به خودتون بیاید فکر نکنید خبریه
زنه زنگ میزنه ۱۱۰ میگه: الوووو ! کمک ! یه مرده تو خونمون داره به من تجاوز میکنه
میشه برای دستگیریش, آآآآ ّّّه ه ه ه ه ! اُ اُ اُ ه ه ه ! جووووووووون
فردا بیاین !!! (sm25)
مشکلات اقتصادی تو خونه ی خیلیا موج میزنه
لامصب تو خونه ی ما قر میده (sm178)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
نه صابر خودتو کنترل کن ، تو میتونی خودتو کنترل بکنی آروم باش (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورد داشتیم
انقدربی پولی بهش فشارآورده بود که تو Gta مسافرکشی میکرده
پسره پست گذاشته بود که بین آیفون ۶ و نوت ۴ کدوم رو بگیرم ؟؟؟
...
.........دختره هم کامنت گذاشته :هیچکدوم خوب نیستن ، به دردت نمیخورن.بیا من رو بگییییر، آشپزی هم بلدم ، نون هم میگیرمآشغالا رو هم دم در میزارمکنترل تلوزیون هم دست خودت باشهدیگه چی میخوای ؟
تاپیک شادی جدیده؟(sm132)
میگن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم کارواش پسره میگه دنده عقب بیا جلو
هر چی زور زدم نفهمیدم باید چکار کنم .
+
+
+
پیاده شدم فرار کردم
آغا اونجا چه دعوایی کرده بودینا همش داشتم دعوا میخوندم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]