اگه عمری بود و وقت شد فردا شب میایم واسه نقد ترانه ها که از نظر من مهمترین بخشه( صدا رو کاری نداریم فعلا چون همیشه عالی بوده درش شکی نیست که حرف نداره ) .
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه عمری بود و وقت شد فردا شب میایم واسه نقد ترانه ها که از نظر من مهمترین بخشه( صدا رو کاری نداریم فعلا چون همیشه عالی بوده درش شکی نیست که حرف نداره ) .
به نظر میرسه دو سه تا از ترانه ها از شاهکارهای عصطاد غولی باشه (sm70)(sm25). تو لیست آهنگ ها میشه متوجهشون شد.
امشب نمیاد عایا؟
سلام و ارادت
دمتون گرم
فردا نوبت شماس که خستگیو از تنم در بیارید
این آلبوم فقط به عشق شما جمع آوری شده
و لحظه به لحظه ش به یاد شما بودم
فردا نشون بدید هوادارای من چقدر وفادار و با احساس هستن.... فردا دیگه سختیهامون تموم میشه
از الان منتظرم که کارها رو با هم تو کنسرتها بخونیم.
چه شود!!!
در ضمن ممنونم بابت فیلم ها و عکس هایی که با عشق ارسال میکنید حتما همشـونو همینجا میذارم
که همه عشقای منو ببینن.
شما هوادار منید
من عاشقتونم شدید..
بچه ها آلبوم فردا تو سراسر کشور پخش میشه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا همین کار ساخته مرتضی پاشائیه به نظر مننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اهانگای اخری که منتشر کرده دریای لعنتی رو فوق العاده دوست داشتم و خیلی به دلم نشسته همه چیش تنظیم فضاسازی و شعرو ملودیرو تنظیم کنندش فرشاد بزدی توی البوم هم حضور داره و احتماللا کار عکس لب دریا رو کار کرده که شاید توی همون حال و هواس .
ساعاتی دیگر شاهد انفجار موسیقی کشور و پاشیده شدن آن روی در و دیوار شهر باشید(sm120)
من امشب خوابم نمیبره ...