بتی بیا برو فرانسه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
بتی بیا برو فرانسه (sm120)
یه کشور که به جیب ما بخوره(sm98)
افغانستان چطوره (sm120)
من زادگاه تو نمیرم هرگز
خوب بیا برو پاکستان (sm120)
اونم مال امیره
یه جا میرم اثری از آثار هیچ کدومتون نباشه
باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگلیس برو زبانت هم خوبه (sm120)
پول میخواد پول(sm74)
نمیخوام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بتی خودتو دار بزن (sm120)
چقد خشن شدی این روزانقل قول:
گفتم اینقد نیا نت با این روان پریشا سر و کله بزن(sm162)
کی تو رو بکشه بعد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فکری میکنم ، تو دار بزن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بریم اونور(sm46)نقل قول:
ehsan's firstنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم بخوابم
شب خوش (sm10)
آخیش(sm10)
صبح صدایت کردم،
اصلاً به روی خودم نیاورم که نیستی...!
(عباس معروفی)
وقتی که میرفتی ، بهار بود .
تابستان که نیامدی ؛
پاییز شد ؛ پاییز که برنگشتی ، پاییز ماند .
زمستان که نیایی ، پاییز میماند .
تو را به دل پاییزی ات ، فصلها را به هم نریز .....
Keep my glass full until morning light, ’cause I’m just holding on for tonight(sm171)
1,2,3 1,2,3 drink(sm111)
به اندازه بخور بتی
1,2,3 1,2,3 drinkنقل قول:
1,2,3 1,2,3 drink
1,2,3 1,2,3 drink(sm171)(sm171)(sm171)
شنیدیش؟
I’m gonna live like tomorrow doesn’t exist(sm111)
I’m gonna swing from the chandelier, from the chandelier(sm171)
(sm117)
(sm98)
(sm54)
خیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز دیگه هم تموم شد خبری از شادمهر نشد :'(:'(
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسطوره جریان سـاز !شش
Sia Furler (sm172)
با صدای بی صدا
مث یه کوه بلند
مث یه خواب کوتاه
یه مرد بود یه مرد
(sm27)
(sm178)
چته
(sm88)
(sm169)
(sm1)