(sm50)(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آماری جالب توجه از تیم مادریدی1 لالیگا در طول 7 سال1 لیگ قهرمانان در طول 12 سالدو کوپا دل ری (جام حذفی) در طول 21 سال
همه ی این جام ها، با هزینه ای بیش از 2 میلیارد یورو...
(sm2)
این فصل لالیگا بارسا مقابل تیم های مدعی لالیگا (رئال, اتلتیکو, والنسیا) 12 امتیاز از 15 امتیاز ممکن رو گرفته(sm120)
در صورتی که رئال مقابل تیم های مدعی لالیگا(بارسا, اتلتیکو, والنسیا) فقط 4 امتیاز ار 18 امتیاز ممکن رو گرفته(sm2)
دو میلیارد یورو داده بودن به شموشک الان 10 تا قهرمانی داشت(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2).
امسال واقعا شایسته سه گانه هستیم ... به امید بدست اوردنش (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه سینه بزنن ( دنی میدونم اینجایی تو هم بزن (sm120) )
سه گانه سه گانه ما داریم می آییم
رئالی ِ فاشیست حالتونو گرفتیم
دنی ِ آلوس ، ژاوی و مسی داریم
سوارز و نیمار ، متئو معتاد داریم
(sm120)
احسان گفتی شموشک یاد ورزشگاه متقی و بازی پرسپولیس شموشک افتادم(sm2)
اون روزی که خراب شد من و پدرم توو ورزشگاه بودیم, وقتی یه همهمه ای به پا شد من از پدرم پرسیدم کی گل زد؟(sm2)(sm2)
گفت چی چیو کی گل زد ورزشگاه داره رو سرمون خراب میشه بیا بریم(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعاً اونجا بودی ؟ (sm120) یادمه گزارشگره داشت گزارش میکرد ، یهو فک کرد زلزله اومده (sm2)
آره (sm120)فرار کردیم پناه بردیم به یه خونه جلو ورزشگاه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین بار بود ورزشگاه میرفتم(sm2) و البته آخرین بار(sm2)
منم بودم دیگه نمیرفتم ورزشگاه (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
حال و روز الانه بازیکنای بارسا : فقط ببینید (sm2)
پپ اشتباه بزرگي كرد كه بارسا رو ول كرد.مگه ادم نميتونه سالهاي طولاني توي يه تيم مربي گري كنه.مثه ونگر و فرگوسن.اونم چه تيمي،بارسا
الانم تبديل شده به مربي دوره گرد.ساله ديگه سيتي،ساله بعدش ايتاليا،بعدش فرانسه و ......
خداروشكر كه انريكه رو بدست اورديم كه ديگه حسرت سالايي گوارديولا رو نخوريم.
ورمیناتور دیروز روی نیمکت(sm120)
(sm128)
نصف این رکورد رو مدیون دنی ِ (sm120) اصن چرا نصف ، همش (sm120)
(sm30)سوارز و نیمار ، متئوی شیره ای داریم (sm120)نقل قول:
(sm19)(sm66)(sm184)نقل قول:
انقدر گفتین آلوز اومد عضو شد (sm59)(sm2)
اریک آبیدال:" در دوره ی سرطانم، دنی آلوز به من پیشنهاد پیوند کبدش را داد، اما من نمی توانستم آن را قبول کنم،
چون او خانواده داشت، دوره ی حرفه ای بازی در پیش داشت، این خیلی ارزشمند بود."
پیراهنایی که پیکه از بازیکنا گرفته (sm120)
برای اولین بار در تاریخ، بارسا در 7 بازی پیاپی بدون دریافت حتی 1 گل، ییروز شده است.
اینیستا 31 ساله شد ... تولدت مبارک !
(sm59)
.
.
دیگو سیمئونه (اتلتيكو مادرید) :
.
.
"در بازی روز چهارشنبه مقابل بایرن مسی با استعداد درونی خارق العاده ی خودش بازی را حل و فصل کرد. او یک بازیکن بزرگ است و متوقف کردن او آسان نیست."
.
.
"در یک ربع پایانی بازی مقابل بایرن، بارسا بازی زیبایی به نمایش گذاشت ؛ فقط مسی خوب نبود بلکه همه ی تیم عالی بودند."
.
.
"سوارز آنچیزی را که خط حمله ی بارسا نیاز داشت به آنها هدیه داد. نیمار بازیکنی است که حمله های تیمی یا انفرادی تیم به او ختم می شود."
.
.
"راکیتیچ قوت را به وسط زمین بازگردانده است. در فصلی که پیکه عالی عمل کرده است ماسکرانو هم در قلب دفاع می درخشد."
.
.
"راکیتیچ خصوصیت های مختلفی از ژاوی و تیاگو آلکانترا را با هم در مرکز زمین برای بارسا آورده است."
.
.
"بارسا مانند یک تیم واحد بازی می کند و هدیه ی لئو بطور آشکار در این تیم دیده می شود ؛ اما مسی هم مطمئنا به کمک هم تیمی هایش نیاز دارد."
.
.
"فصل قبل تیم من 6 بار با بارسا مواجه شد و مسی موفق به گلزنی نشد اما او اکنون فصل خوبی را سپری می کند و تمامی حریفان را به ترس واداشته است."
(sm132)
.
.
کنفرانس مطبوعاتی انریکه :
.
پپ گفت که نمیخواد دیوانه وار حمله کنه چون بارسا بهترین تیم اروپا در ضدحمله است؟
"عصر بخیر.. اگه پپ اینو گفته پس فوق العادست"
.
"ما هم همچین بازی سریعی نمیخوایم. اگه هم اینطوری شد باید کنترلش کنیم. بایرن توپ رو از ما میخواد لذا باید از فضاهاشون استفاده کنیم"
.
احساس خیلی خوبی داری که فقط 90 دقیقه تا فینال واست مونده؟
"هیچ احساس خاصی ندارم. فقط میخوام به بازیکنام کمک کنم و خواهیم دید که مستحق حضور در برلین هستیم یا نه"
.
دفاع مهمتره یا حمله؟
"هر دو. باید مطمئن بشم که دو طرف توازن داشته باشن.. بازیکنا از اول بازی کارشون همینه"
.
انگیزه دادن به بازیکنا؟
"غیرممکنه که بازیکنا توی نیمه نهایی باشن و سرد رفتار کنن. حقیقت اینه که باید اونا رو آروم کنی"
.
"بازی رو به اشکال متفاوتی میشه خوند و بایرن تیم بزرگ و با تاریخ بزرگیه. بازی فردا خیلی سخت تر از بازی رفته"
.
"بایرن چیزی واسه از دست دادن نداره. توی 1/4 نهایی از شکست برگشتن و گل های زیادی زدن.. بایرن باشگاه بزرگیه و میدونیم که سختی میکشیم"
.
"میخوایم اتفاقی که توی بازی رفت افتاد رو تکرار کنیم و اون ایجاد موقعیت های گل بیشتر از حریفه.. سطح ما در بازی های خارج از خانه عالی بوده و امیدواریم بتونیم عملکردمونو فردا تکرار کنیم"
.
راکیتیچ؟
"ایوان از بهترین خریدهای فصله؛ میدونستیم که همه چیزهایی که برای بازی کردن در بارسا لازمه رو داره.. به ما قدرت و تاکتیک در خط هافبک اضافه کرده"
.
اگه یه گل بزنیم، صعودمون قطعیه؟
"خیلی نزدیک میشیم ولی ما در هر بازی لیگ قهرمانان با همین روش وارد شدیم"
.
آیا فردا مهم ترین بازی من توی مسیر مربی گریمه؟
"امیدوارم که مهم ترین بازی مسیر مربی گریم بعدا باشه"
.
مسی و msn?
"از تابستون که با سوارز قرارداد بستیم، هدف ما این بود.. اینکه با مسی و نیمار و پدرو هماهنگ بشه"
.
"بارسا برای تساوی بازی نمیکنه. سال هاست که فلسفه خاصی داریم.. میخوایم هر بازی رو ببریم"
.
نزدیک شدن ما به 3 گانه، دهن منتقدان رو میبنده؟
"هوادارا از ابتدا از ما حمایت کردن.. این مربوط به رسانه هاست نه هواداران"
.
پپ تاکید کرد که توی بایرن میمونه؛ آیا تو هم موندنت توی بارسا رو تاکید میکنی؟
"آینده من الان مهم نیست... مهم نیمه نهایی لیگ قهرمانانه"
.
آیا پپ حمله میکنه؟
"قطعا... هیچ شکی در این نیست"
آلابا (دفاع چپ بایرن) : بارسا رو 4-0 شکست خواهیم داد
این گوزو هم هوس لایی کرده (sm2)
آقا من هوز استرس دارم واسه فردا (sm120)
من هم همینطور (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل زودهنگام نباید بخوریم (sm120)
بایرن و پپ چیزی واسه از دست دادن ندارن
دقیقا . گل زودهنگام بخوریم اوضاع خراب میشه(sm120)نقل قول:
اونا از جلو پرس میکنن فردا
دفاع هم که کم سوتی نمیده
فردا انریکه باید بهشون بگه اومدن سمتتون بزنین زیرش (sm2)
این بایرن هیچی نیست ، خیالتون راحت ! این بازی رو هم میبریم
تو ضد حمله میتونیم راحت گل بزنیم البته دنی نباید نفوذ کنه (sm120)
سه گانه سه گانه ما داریم می آییم (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
90 دقیقه تا قهرمانی لالیگا مونده، 90 دقیقه تا رسیدن به فینال UCL،
90 دقیقه تا قهرمانی کوپا دل ری
(sm111)(sm51)
بقول احسان، سه گانه سه گانه ما داریم می آییم (sm120)
امشب نیمار و دنی و پیکه کارت بگیرن فینال رو از دست میدن (sm74)
نیمار که نمیگیره
فقط میمونه دنی و پیکه (sm25) هردوشون پتانسیل بالایی برای دریافت کارت زرد دارن (sm120) به خصوص دنی که همه جا هست (sm120) وسط زمین و حتی سمت چپ هم روئیت شده (sm120) همینطور میزنه پا رو قلم میکنه میره جلو (sm120) بازی با والنسیا بود یه صحنه رفت لایی بندازه ، گیر کرد وسط دو تا پا ، با دو سه تا لگد لایی زد و رفت جلو (sm120)
(sm2)نقل قول:
فینال مونتویا فیکس میشه (sm2)