تنها بودن ، یِ کابوس شومه عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار دل نباشی تمومه عزیزم
نمایش نسخه قابل چاپ
تنها بودن ، یِ کابوس شومه عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار دل نباشی تمومه عزیزم
من جسمم تو روح مننقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کشتی تو نوح من
من زخمم تو مرهمی
من ظلمت تو روشنی
من راهی تو موندنی
من تنها تو همدمی
یک پشت زمین دشمن، گر روی به من آرندنقل قول:
از روی تو بیزارم گر روی بگردانم
من صادقانه روز تولدم بغض میکنم...وقتی تو کودکانه چنین شاد و سرخوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صورت استخونینقل قول:
نوشته اصلی توسط p@y@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از درد سیلی که میخورد
درد و فراموش می کرد
البته یادم نمیره
وقتی جوون بود با فوت
خورشید و خاموش می کرد
دلي كز معرفت نور و صفا ديد
به هر چيزي كه ديد اول خدا ديد
با ی باید شروع میکردی نه الف (sm70)نقل قول:
دل تنگم خونه دل خونم مستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehr69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرخی خورشید غروب هرمزگانه
هر کجا شاخه گلي همرنگ خون رويد ز خاک
کشته ي عشقي است مدفون، از مزار ما مپرس
(sm51)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکوت تو مثلِنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehr69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یِ راز سر بسته
بین تولد و مرگ
شناورم می کرد
نفس کشیدن تو
قوطیِ در بسته
از اینکه پروانم
مکدرم می کرد
دلم تنهاست ماتم دارم امشبنقل قول:
دلي سرشار از غم دارم امشب
بسم الله ای روح البقا بسم الله ای شیرین لقانقل قول:
بسم الله ای شمس الضحی بسم الله ای عین الیقین
نشاط جوانی ز پیران مجوینقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که آب رفته باز نیاید به جوی
(sm2)
یا موذن زاده اذان افطارشنقل قول:
جادوی خلوتی شهر تهران باشه
هر که نان از عمل خويش خوردنقل قول:
منت حاتم طايي نبرد
دیگه از خستگیام خسته شدمنقل قول:
دیگه از بستگیام بسته شدم
ما ز یاران چشم یاری داشتیمنقل قول:
خود غلط بود آنچه می پنداشتیم
مست و پریشان تو ام موقوف فرمان تو امنقل قول:
اسحاق قربان تو ام این عید قربانیست این
نیازارم ز خود هرگز دلی رانقل قول:
که می ترسم در او جای تو باشد
دریاب ک نقشی ماند از طرح وجود من
چون یاد تو می آرم خود هیچ نمی مانم
من شاخه ی خشکم تو بیا برگ و برم ده
با زمزمه ی عاطفه هایت ثمرم ده
هی تنگ دستی تنگ دستی تنگ دستی
چشماتو رو هر چی دلت میخواست بستی
یک سال دیگر آمد و دنیا عوض نشد
چیزی بغیر پیرهن از ما عوض نشد
دلم تنهاس ، دلگیرم
همش حس میکنم دارم بدون عشق میمیرم
(sm81)
دلم تنهاست مجبورم فراموشت کنم حالا که از چشمای تو دورم
ما بی تو تا دنیاست دنیایی نداریم
چو سنگ خاموشیم و غوغایی نداریم
کتک میخوای ها (sm142) (sm120) باید با "میم" میدادی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعوتتون میکنیم به مشاعره جدید - چالشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول قوانین رو بخونین بعد شرکت کنین - اسپم ممنوع
چشای من پُر خواهش ِ نگاه تــــو یه نوازش ِ
برای این دلِ دیوونه
دلم برات پَر می کشه صدات واسم آرامش
نگات واسه نم بارونه
دوست دارم
دلم میگیره بی تــــو بی هوا
هر لحظه قلب من می شکنه بی تــــو
بی صدا
عشقت تو خونم ِ قلب تــــو قلب منه
هرجا تو هر نفس دل واسه تــــو
میزنه
.
.
.
کی غیر تــــو عزیزم همه حرفام و میدونه؟!
اشکام و کی میفهمه غم ِ چشمام و می خونه
عشقت کار خدا بود که تــــورو به دلم داده
دنیا من و فهمیده مهرت به دلم افتاده
.
دوست دارم
بی صدا
هرجا تو هر نفس دل واسه تــــو
میزنه
.
دوست دارم
بی صدا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید با اخرین حرف شعر قبلی شروع کنی توی این تاپیک
تاپیک منم باید با حرفی که نفر قبلی قرمزش کرده شروع کنی
چطور لیسانس گرفتی تو(sm2)
ولم کن بابا این چه مسخره بازیه (sm2)من توجه به این چیزا ندارم (sm2)بعدم این شعری که من گذاشتم مخصوص اوناست که تگ کردم پس دیگه ربطی نداره (sm2)نقل قول:
(sm2)تو این تاپیک باید قوانین رعایت کنی اینجور اراجیف میخوای بذاری چت روم هست بذار برا دوستای عزیزتر از جانتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) (sm10)نقل قول:
همه عالم میدونستن که بری میمیرم
اما رفتی و همه عالم حیرون کردی