ترلاااااااااااان
(sm201)
نمایش نسخه قابل چاپ
ترلاااااااااااان
(sm201)
ارسلان حیف که اراک نیستی حیف ... حیف ... (sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به چشمای متروکه ی من بگو :
چرا از همه آدم ها میگذری که دنیا رو با من تماشا کنی
تو که می تونستی برای خودت یکی بهتر از منو پیدا کنی ... (sm50)
کسی میدونه این اهنگ برای کیه؟
این اهنگ و هر کسی میدونه برای کیه بگه خیلی خیلی ممنون
هر شب دارم میبینم خوابتو
از هر نفس میپرسم حالتو
برای این دلم که بوده مال تو
باید که فکر چاره کرد
ای مقصد ازادگی پرباز کن پرواز کن.............(sm50)
همیشه بی قرار عشقه طراوتِ بهار عشقه ...
سلام
چطوری دیوث(sm128) خوب چشم منو دور دیدیا (sm2)آخه لامصب فکر این نیستی مث الان رو سرت ظهور کنم خفتت کنم(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم گوری هستی تو (sm134)(sm120)ابوالفضلم(sm120)
سلام ابوالفضل شرمنده نشناختم یوزر عوض کردی ؟ (sm127) (sm19) دلم برات تنگ شده بود (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزا خیلی گرفتارم دعا کن زود تر تموم شه اعصابم بهم ریخته (sm50)
اره عوض کردم..منم همینطور(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)حل میشه ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کجایی ملنگ(sm127)(sm120)
(sm59)
سلام(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خوبم!!! شما چطوری؟
کجا بودی؟
گفتم حتما تو ترکیه به **** رفتی (sm2)
خوب الان که ظهور کردی چه غلطی میخایی کنی (sm30)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون پای چپتو بلند کنی منم میبینی (sm59)
سلام(sm10)
سلامون علیکم (sm176)
تو عشقی مشتی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
khkhkhkhkhkh(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
این همه جوخه
این همه دار
این همه عاشق خفته در خون
این همه............................................ ........(sm50)
چه حسن کچل! چه کچل حسن! (sm77)
- (sm50)
- (sm172)
پسرم وقتی که تو دنیا بیای چراغ خونمو روشن میکنی...(sm50)
ild khgl ;i lhnv nv fvl kdsj (sm50)
- (sm50)
واسه شستن جراحت!!! (sm50)
کاشکی این دیوار خراب شه...(sm50)
پرنده زخمی...اسیر بارون....(sm50)
روی پرده یه وجب خاک....
همه رفتن ...همه رفتن..همه با هم...جز خاطره و یاد(sm50)
درا بازو بسته میشن
ولی با دلسوزی باد!!!(sm50)
- (sm50)
سلام محسن هستی ؟ (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
اره هستم میام میرم!!!
کار داری؟
نه فقط خواستم حالتو بپرسم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بهتری انشالله؟(sm19)نقل قول:
- (sm98)
قربون چشات عشقم (sm2)(sm127)(sm51)نقل قول:
چشاشو از کجا دیدی (sm2)نقل قول:
از همون جایی که تو با خامه عسلنقل قول:
میل فرمودی (sm30)