میخای بیا منو بزن(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
میخای بیا منو بزن(sm77)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت باش (sm10)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا تاپیک رو باید تعطیل کنیم یا اگه به کسی بر نمیخوره اجازه هست پست بزاریم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا همه دوستان بیان نظراشونو بگن تا بدونیم نظر جمع چیه؟
اقا بزار پست بزار مردم حالشو ببرن
من که شخصا مخالف تعطیلیم
نظر شخصی خودمم همینه ، این موضوعات ربطی به هم نداره ، ما همیشه خدا تو عزا و ماتم هستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی که جواب دادی دادا (sm10)
حال باز ببینیم بقیه دوستان چی میگن ، باید به نظر جمع احترام گذاشت
يالا يالا !
ما جوك ميخوايم يالا !
مرسی از نظر شما عزیز (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به روی چشم ، البته اگه بقیه هم نظر شما باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا ازونجا که بنده مرجع تقلیدی هستم برای خودم باید این مطلب رو خدمتتون عرض کنم که خندیدن و شاد بودن و جوک گفتن و موزیک گوش دادن و... تو این ایام و هر مراسم سوگواری دیگه فقط تو یه صورت مشکل داره اونم موقعی که ما بخایم بخاطر شهادت این بزرگوارا این حرکات رو انجام بدیم که ما هرگز این کارو نمیکنیم البته من شنیدم تو بعضی از شهرای کردنشین این حرکات رو انجام میدن یعنی بخاطر شهادت امام حسین جشن و پایکوبی میگیرن
ولی ما که صد در صد هرگز همچین کاری نمیکنیم اما
بهتره بخاطر احترام بهشون از گفتن مطالب طنز خود داری بشه
این برای شما بهتر است باشد که رستگار شوید
(sm25)