بارون حریف شر شر چشم ترت نیست .. (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
بارون حریف شر شر چشم ترت نیست .. (sm54)
آره صدا حرف میزنه تو آلبوم .. :l
با شرمساری نتونستم ارتباط بگیرم با این طرز خوندن محسن کلا مشکل دارم (sm25)
اسم الی رو خیلی قشنگ میگه .. :l
الان امیر شاکی میشه میگه اسم منو بهتر گفته .. :l
ینی خاک تو سرش با این شعرش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوونه این قسمتشم
خرابم مثل خرمشهر ولی تو خرم آبادی (sm81)
نمیخوای یوزرتو فارسی کنی ؟ (sm2) ممه تیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عنوان کاربری : سی ساله (sm2)
اووووفقققق ..
اون چاووش خون رو که میگه جیگرم آتیش میگیره فقط به عشق تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من کار بهروز تو دل من خیلی خوب بوده. چیزی که تو ذوق میزنه این تکرارای افکتی بیخود و مجنون دل منه که انگار رمیکسه. ضایست دیگه دوره این کارا نیست
ابله من این شیشتا رو گفتم به این خاطرنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب منم همینارو دوس دارم ..
همچنان
دخیل میبستم به دستگیره در(sm88)(sm1)
(sm27)
اسم منم میگه تو شاه مقصود (sm120)
اینجوری نگو اشترم حسودیش میشه بن میکنتتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من غیر از کار کوشان باقیرو دوس دارم ..
البته دوتا ترک هم قابل تحمله ..
(sm2)گفتم خوشگلی نگفتم دختری سجادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم همه رو میگه غیر من مگه سیاوش قمیشی نگفته بود برای روز میلاد تن تو محسن یه تیکه میلاد میگفت اون وسط ها جای اون زمزمه ها
(sm2) اگه اینطوریه پس اسم شهر مارو هم میگه ..
سرم ساری .. :l
آخ َآخ من با این آهنگ سیاوش خاطره ها دارم .. (sm74)
(sm2)خراسوننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
اسم تورو یه بار میگه اسم امیر رو چند بارنقل قول:
عزیزم جشن میلادت مبارک ..
یادش بخیر تو نواز میذاشتم .. (sm74)
سینجول بجای اذان موذن زاده باید یه تیکه از اجرای سنگ صبورت رو میزاشت
اینکه باید بیشتر از همیشه صبر کنم تا خودم بتونم البوم رو درک کنم و بفهممنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ما هر سال به یه سری خارج از محدوده مقدس چاوشیسمی میگفتیم
این کیست کیست جان من .. (sm74)
(sm70)نقل قول:
مهم نیست عادل تو مقصود چه کرده فرشاد تو اخرین اتوبوس سلطان تو تریاق
جایزه رو بهروز میبره (sm120)
یکی از کارای ضعیف و خنثی آلبومنقل قول:
نقل قول:
دیروز خاطره ساز شد اولین ترک اینو پلی کردم دادم به امیر تعجب کردم ..
جایزه رو خودش به خودش میده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو این شعر نمیشد بهتر از این ملودی ساختنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال که را دزدیده ام؟!... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک از 2 تا ترکی که گفتم قابل تحمله ..
بعضی ها یه جوری میگن ضعیف انگار خودشون می ساختن اهنگ رو میشد جهانی حرفه ای(sm30)
مجبور نبود اینو بخونه مخصوصا اینکه قبلا با ملودی دیگه ای خونده شده و کار مشهوریهنقل قول:
هه خندیده .. (sm74)