صابر من حوصله این چیزا رو ندارم بحث تموم شد یه پی ام بده بیام
فعلا بای
نمایش نسخه قابل چاپ
صابر من حوصله این چیزا رو ندارم بحث تموم شد یه پی ام بده بیام
فعلا بای
چشم دادا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش مینا جان ، این حرفا بیهودست ، ادامه نده با آتریسا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی بلا (sm127)
من برم فعلا کار دارم ، همینطور ادامه ندین تا بیام (sm70)
بیخیال دوستان! همگی یه چن دقیقه جواب همدیگه رو ندین و سکوت کنین همه چی حل میشه!
نگران باش حل نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احوال دوست چطوره؟؟(sm111)
من خودم به نوبه ی خودم از هر کسی که بهش توهین کرد معذرت میخوام اگه فک میکردم یه درصد قراره به دوستام توهین کنه هرگز اجازه نمیدادم واردِ موضع شه(sm81)
بازم شرمنده از همگی (sm172)
یه سلفی از موهات و دستات بزار شاید بخشیدمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صلوات بفرست(sm59)
چه جوی داره باران(sm70)
یکی حرفش میشه کل سایتو انجمنو تهدید به بستن می کنه و میگه آشنا دارم!
یکی دیگه حرفش میشه میره آدم میاره.
یکی دیگه دو هفته نیومده تو سایت به امیر که اینجا مدیرم نباشه کلی حق آب وگل داره این ور اون ور توهین میکنه.
یادش بخیر اوایل اصلا اینجوری نبود(sm50)
یاد باد آن روزگاران یاد باد (sm50)
اون قدیم نسل فروم و انجمن بودن اینا در بهترین جالت نسل فسبوکو و لاین و وایبر و تلگرام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه فروم معنای سابقشو نداره این چند تا تاپیک بارانم از صدقه سری همین بازماندگان اون دورست(sm50)
نوستالژیای الکی؟؟ (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) الکی مثلا منم خیلی باسابقه امنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر من معذرت میخوام نمیدونستم دخالت میکنه وگرنه اجازه نمیدادم داخلِ موضوع شه(sm172)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بار اخرت باشه خودتو قاطی میکنی (sm70)
میشه منم بازی باشم ؟؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی به بازیش داره (sm120)نقل قول:
آتی جان من یه سلفی بزار دلمون باز بشه (sm118) ! اصن امروز دلگیرم (sm74)
هرچی باشه من پایه ام (sm2)نقل قول:
بی جنبه تو تاپیکه با جنبه ها چیکار داری تو؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عزيزي امير جان همه دوسِت دارن(sm127)
فعلا فقط اجازه داری باهاش بازی کنی (sm2)نقل قول:
(sm155) نه من نیستم (sm2)نقل قول:
سلاااام خوبی؟؟نقل قول:
اسمت محمد امین بود نه؟
خیلی وقته نمیبینمت تو فروم
من از یوزرت میشناسمت شاید الان اسمت رو هم اشتباه گفته باشم
Love (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
آرام باش آرام باش (sm120)
کی سلفی میخواست؟ (sm173)
من من من من (sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکش بیرون (sm2)نقل قول:
ازت میترسم (sm81)(sm2)نقل قول:
تو طرفدار کدوم ایدزی هستی ؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زیبایی تو کسی رو ندیدم (sm81)
این کیه رسول؟؟
علیک سلام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا این طور میگن (sm120)
درسته یه مدتی نبودم
هر کی غیر نیکول (sm2)نقل قول:
بازیگره ! سریال بنشی رو دیدی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همگیِ کسایی که از بحث ناراحت شدن