یک پست در میون روز سرد و تگ گردن تجربه گران
نمایش نسخه قابل چاپ
یک پست در میون روز سرد و تگ گردن تجربه گران
دلم خونه از روز سرد ... نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادیت جدید و کیفیت اچ دی ویدئو پاپ کرن به زودی
چی میگی تو...ندیده قضاوت نکن...ی اشغالی هشتک fuck shadmehr گذاشته تو پستش اونوقت من جو خراب کردم...من هنوز پستی نذاشته بودم و اینو دیدم پس چرت نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرتو که تو داری میگی از روز اول تاپیک منصور رفتی هی بهشون گیر دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر نفهمی هر چی گفت تو باید بری بهش گیر بدی؟
دوتا مثل تو ک نسنجیده و ندیده اینجوری بگند وضع بهتر از این نمیشخنقل قول:
هر کی رو مسخره کنی جوابتو میده انتظار داری همه چی بگی اونا ساکت باش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی مسخره کرده؟؟؟؟ اونا اون هشتک را گذاشتند من مسخره کردم؟؟؟نقل قول:
ولشون کن با هشتک اونا چی شد؟ چی از شادمهر کم شد؟نقل قول:
یعنی تو واقعا باور کردی همچین خواننده هایی اصلا خواننده هستن
تقصیر خود ما طرفداراست..چون شادمهر هر آهنگی بده حالا چ سبب یا تقدیر باشه چ قلب من ی سری از طرفداران خواننده های دیگه از روی عقده هر چرتی و پرتی میگند ی سری از ماها میایم اونا را همراهی میکنیم..ولی فقط کافیه یکی از ما طرفداران شادمهر بریم از اون خواننده هاشون چیزی بگیم میشیم عقده ای و نفهم
نه قبول ندارم اونارا...ولی اونا باید حد خودشون را بدونندنقل قول:
شادمهر چون شادمهره همه نظر میدن چون همه چه خوششون بیاد چه بدشون اهنگو گوش میدننقل قول:
این البوم که در موردش داری میگی کی گوش داده؟ تو گوش دادی؟ اگه اره که بیکاری
خخخخخ(sm120)نقل قول:
سرنوشت....
امروز احتمالا از ویدئو ی دمو پخش بشه(sm50)
رادیو جوان احتمالا کامینگ سون بده (sm118)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعصبت قابل درکه ... اما بعضی وقتها سکوت بهترین اعتراضه ...البوم منصور هم اومد و شنیدیم و اگه امسال واقعا البوم نقطه ضعف پخش بشه که میشه ، تو نظرسنجی های آخر سال سایتها و شبکه های بزرگ جواب اینا داده میشه ... منی که مخالف البوم تجربه کن بودم و هستم اونو خیلی سرتر از این البوم رادیکال منصور میدونم .. منصور هنرمند خوبیه ولی اون موقع ها که با شماعی زاده و قمیشی و عبدی کار میکرد کاراش کار بود و بعد از اون به مرور ضعیفتر شد .. ما میایم به قلب من ایراد میگیرم اونوقت منصور میره آهنگ داری داری رو میخونه ... هواداراش اونو اونطوری دوست دارن و بزار خوش باشن .. اگه منصور دو تا هوادار منطقی داشت که بهش انتقاد میکردن و ایراداشو گوشزد میکردن شاید روز به روز بهترم میشد اما با تعریفهای الکی و به به و چه چه گفتنهای بیخود از اون جایگاه رفیع هولش دادن پایین .. ما مثل اونا نیستیم و سعی میکنیم شادمهر رو برگردونیم به دوران اوجش ... در مواقع لزوم ازش تعریف میکنیم و به جاش هم ازش انتقاد میکنیم ... در ضمن انتشار آلبوم رادیکال رو به هواداراش تبریک میگم انشالله واسشون خاطره های خوش بسازهنقل قول:
(sm50)
نقطه ضعف چی شد پس قرار بود اول اون پخش شه
عاقا این جریان موزیک ویدیو جدید محال چیه....؟
کسی خبر داره...؟
عایا واقعا قراره این ویدیو بیاد...؟
عاقا چرا شادمهرو با آشغالایی مثل منصور و اندی و....
مقایسه میکنید.....؟
(sm2)
جوک سال..
حضرت استاد رضا یزدانی (sm120)
راوی توی پیجش گذاشته! انگار قرار پخش کنه با کیفیت اچ دی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoul7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا احتمالا احتمالا (sm178)(sm178)
نابغه و اسطوره ی تکرار نشدنی موسیقی پاپ ایران، شادمهر عقیلی عزیز (sm127)
(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تو حکایت میکنه
در و دیوارِ این خونه
خونه غریب و خلوته
تو رو میگیره بهونه
شادمهر (sm127)
مسعود خیلی تعصبیه اما کینه ای نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه بیشتر از همه به خود من گیر میده اما کینه ای از کسی نداره
یکم تخفیف بده بهش موقع انتشار آهنگ باشه(sm10)
شادمهر باید با برادران بوشهری کار کنه
فوق العادن...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود فعال ترین ادم این تاپیکه فربد راست میگه تو دلش هیچی نیست اهنگ که پخش شد ازادش کن اگه امکانش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
آخی...یادش بخیر...اون موقع(سال 89) همیشه از این بن شدنا داشتیم...چقدر دلم تنگ شده بود واسه این حرکتا(sm51)نقل قول:
موافقم(sm19)(sm19)(sm19)نقل قول:
سکوتِ شیشه ایمو، صدایِ تو میشکنه
تو آسمونِ عشقم، شعر تو پر میزنه
با تو دلِ سیاهم، به رنگِ آسمونه
تو بغض من میشکنن، شعرایِ عاشقونه
هزار و یک شبِ من، پر از صدایِ تو بود
گریه ی هر شبِ من، فقط برایِ تو بود
شادمهر (sm127)
پس کی پخش میشه این آهنگ؟(sm74)
پشت این پنجره هایِ بسته ی نامهربون
برام از خوبی و از شادی بخون
شادمهر (sm127)