(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا به قول میلاد همه دانلود میکنن هیچکسم حق اعتراض نداره (sm142)
البته به جز امیر (sm120)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm10)
فردا بازی های هفته آخر دسته اول
پارس جم که لیگ برتری شد
بین سپیدرود و گل گهر و ملوان تیم دوم میره لیگ برتر
واسه بازی سپیدرود علیرضا فغانی رو گذاشتن
سهمیه ی صعود باید سه تا یا دو نیم باشه دو تا واقعا کمه
کسی که با دیدن تو ،
رو به رو شد با حقیقت
از همین فاصله حالا ،
کلت میشه رو شقیقت ... (sm50)
(sm118)
من برای کسی به جز تو ،
شهر رو زیر و رو نکردم
به چی باید می رسیدم ،
وقتی آرزو نکردم ... (sm50)
(sm118)
آفرین ، آفرین ، آفریننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا برام عجیبه که یه سریا چجوری به خودشون اجازه میدن و میان لطفی رو که کسی بدون هیچ چشم داشتی انجام داده رو به اصطلاح خودشون زیر سوال میبرن و مثلا پیش خودشون کوچیک میکنن ، همینه که هست در کل ... میتونن آب خنک بنوشند ...
من و ببر به شهر عشق گلایه هاتو خط بزن تو آرزوی آخری
اگه پر از مصیبتی غماتو هدیه کن به من تو آبرومو می خری
(sm50)
ای گل من قلب من از عطر تو گلخانه شده ... (sm50)
فتنه شده !؟ (sm74)
Exactly,Exactly,Exactlyنقل قول:
نفس تویی ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا تویی ...
صابر از تو بعید بود این آواتار
حداقل من تو این سه سال ندیدم از تو همچین آواتار جذابی
س سال نشده هنوز(sm120)
Neruda 2016
زیباست ...
ارزش چندبار دیدن رو داره ...
نه قبل این که یوزر درست کنم میومدم انجمن ولی عضو نبودم.سایتم از 90 میومدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته در مقابل شما هیچی نیستیم (sm146)
سهند شوخى کردم، عزيز مايى(sm10)
(sm127)نقل قول:
(sm59)
نقل قول:
اگه بچّه ها نا راحت نه شن از دی روز 3 بار از رویِ این عکس ، اونم از حفظ زدم (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تمامِ این عکس ها ( البته به جز 3 ، 4 تاشون ) رو ، رامی از روی موزیک ویدیویِ آخرِ گوگوش جدا کرد .
نمی دونم با چه نرم افزاری کار کرده که این قدر با کیفیت از روی ویدیو جدا شدن .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر ب سرمون نزار!!!(sm77)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معرفی می کنید خودتون رو؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm81)
این عکس + چند تا از کنسرتای جدیدش روی یوتیوب کار رو به حد رسوند (sm50)
فیلم فرستاده از پرویز صیاد ضبط شده از من و تو
(sm50)
هادی تحویل بگیرنقل قول:
فیلم سینمایی عشق من وین با بازیگری فریدون فرخزاد تنها فیلم سینمایی که پس از خروج از ایران در آن به ایفای نقش پرداخت (یادش گرامی)
خلاصه فیلم: مردی مذهبی به همراه خواهر و پسر خود وارد وین می گردد و در راستای باورمندی به دین و سنت گرایی با مشکلاتی مواجعه می شود...
نقل قول:
خااااااااک (sm89)
(sm30) اخه گوگوش م زدن داره (sm50)
(sm2)
این کانال رسمی یِ پرویز صیّاد رو هم در یابید (sm50)