(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
توهم زدیا من الان کمین گرفتم که نصف شب عین عقاب بیام بالا سرت . (sm2)
ولی جدی فیلسوف نگران نباش خودم یه کیس خوبی برات سراغ دارم که ناکام از دنیا نری (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوجویی از کمین بیا بیرون کاریت ندارم . . .
فقط ام شب جای کمین باید بری بیمارستان تا سوراخ چووونت رو بدوزی . . . (sm2)
گرگ م کمین می کنه . کمین از ترس نیست . کمین برای حمله ست داشم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلسوف هر چی بخواد داره ، چه چووون تو باشه ، چه سس دختر هم سایه ات . . . (sm2)
نقل قول:
تو گرگی !؟
یا هاپو !؟ (sm2)
اوکی . . . هادی گرگ ملوس . . .
چووون گرگ تا حالا نذاشته بودم که ام شب می ذارم . . . (sm2)
هاپو و گرگ از یه دسته ان !؟ (sm132)
هاپو گرگه . . . (sm2)
نمیدانم چرا یهو یاد بهروز خالی بند افتادم . (sm2)توی 24 ساعت تو جق قلت میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند منم مث تو (sm30)
اعمق من مثال زدم برات که یعنی گرگ م کمین میکنه چون لازمه تا طوئمه فراری نشه .نقل قول: