6 ماه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان بنصب عالیه
نمایش نسخه قابل چاپ
6 ماه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان بنصب عالیه
(sm155)
با هر چی ریپ می کنم باز کیفیت سی دی یکم بالاتره (sm1)
تو روحت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری ؟
جمالفرد بازم نا امیدم کرد، امیدوارم توی آلبوم بعد با وجود فرشاد حسامی و بهروز صفاریان اسمی از امیروکس نباشه، دزیره دوست نداشتنیه، خواب هم واقعا تنظیم بهتری می طلبید، تجربه نشون داده تظیمای جمالفرد با گذشت زمان بسیار بسیار خسته کننده جلوه می کنه و غیر قابل گوش دادن
کیفیت سینجول رو بگیر flac زده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
تو فکرشم فقط موندم فلشو از جلو بذارم یا عقب..(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دزیره خیلی خوووووبه تازه دارم کشفش می کنم (sm135)
(sm171)