کس نگو من کی پاک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کس نگو من کی پاک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای ثبت در تاریخ و پاک نشدن توسط هادی گرگه . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ معلومه شیر نداری ، مگر نه ، این همه سس سس نمی کردی جوجویی . . . (sm2)
هادی گرگ سسی . . . (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرگ سسی چه طوری !؟ (sm2)
بیام چووون و سست بذارم !؟ (sm2)
نقل قول:
خودش اعتراف کرد . . . (sm2)
چرا ترسیدی جوجویی !؟ همش اشتباه تایپ می کنی سس گشاد . . . (sm2)
برگرئم . . . (sm2)
سنگ مفت گنجشگ هم مفتنقل قول:
هر چند گنجشکش که میشه چون تو زیادم مفت نیست خیلی آب زدم پاش تا شده اون
ممکنه تبدیل به غاز بشه
اتفاقا سس و سوسیس رو با هم دارم(sm151)نقل قول:
منتها این نوع سس چه غلظت داره به همراه سوسیس صرف نمیشه معمولا بعدشه (sm2)
(sm2)
خواشتی بخوابی امشب ممکنه خوابت نبره یه ارام بخش بنداز بالا (sm50)