متئو شیره ای چجوری رسید (sm2) گفتن تا آخر فصل ولی تاثیر شیره اینجا خودشو نشون داد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
متئو شیره ای چجوری رسید (sm2) گفتن تا آخر فصل ولی تاثیر شیره اینجا خودشو نشون داد (sm2)
رئال قهرمان می شه (sm3)
هیچی والا ... (sm120) تو بازی با لورکوزن نمیتونست یه پاس بندازه یه متریش :| (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر محسن بخاطر ما انتشار البوم رو عقب انداخته ها (sm120) اون روز که اومده بود مجمع فهمیده بود دو تا از اعضا سربازن (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کور خونده (sm120) ولی حیف سی ال (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یه چیزی داره بهم میگه (sm81)استقلال بارسا فصل کابوس وار داره تموم میشه(sm74) من که بیخیال فوتبال شدم چسبیدم به بسکتبال(sm120)نقل قول:
لیگ که احتمال ما بیشتره ... بزنه قهرمانانم اتل ببره خوب میشه ... (sm59)نقل قول:
ریالُ بیخیال تو شعر بنویس برام من شعراتُ از بر کنم محسن و صفا هم از همین زمین خاکیای پادگان شروع کردن (sm2)نقل قول:
نه باو مگه ندیدی سینجول می گه هفته دیگه میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]