مااااااااامان.......تموم شد بیا منو بشور
.
.
دانشجویان بعد از امتحانات
نمایش نسخه قابل چاپ
مااااااااامان.......تموم شد بیا منو بشور
.
.
دانشجویان بعد از امتحانات
از ابن بطوطه نقل است ﺩﻭ ﺩﺳﺘﻪ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﻧﻤﻴﺮﻭﻧﺪ اﻭﻝ ﺩﺳﺘﻪ اﻭﻝ و ﺩﻭﻡ ﺯﻧﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻭاﻟﻴﺒﺎﻝ ﻧﮕﺎﻩ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻨﺪ.
تو مسجد اخونده گفته مردی ک 1 ماه با زنش نزدیکی نکنه دیگه اون زن و مرد به هم دیگه محرم نیستن و این گناه کبیرس
حالا بابا بزرگ 73 ساله من رفته از داروخونه قرص تقویت قوای جنــ.سی خریده ک ترتیب مادر بزرگم رو بده ک یه موقع نره جهنم
آقو مو تکذیب موکونوم کا (sm51) مو نمره کمتر از 20 نداشتوم کا (sm51) مو رو تو بندر همه موشناسن کا(sm51) نبینوم بوری تو بندر چو بوندازی که اسی تجدید شده کا (sm51) میام براتا(sm51) مویرِگی آشنو دارم کا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی مگه مخفف اسماعیل نبود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر علم پیشرفت کرده احسان شدی اسی (sm70)
من چقدر غافلم از دنیا
ب پسرخالم سپردم اگه اتفاقی افتاد مردم... بپره بیاد خونمون سیستمموروشن کنه... بره مای کامپیوتر- درایو دی- پرورگرم فایلز- کونامی- پی ای اس ۲۰۱۵- ایمیج... بعدش نیوفولدر 11 رو باز کنه و ۴تا فولدر موجود شامل: babes-braz.zers-nauo.ghty america-pas.sion hd رو پاککنه... :| والا... اون دنیا ک دست وکیــ.رمانقد علیهم شهادت میدن ک آبرو نمیمونه واسم.. لاقل ایندنیا آبرومبگــ.ا نره..
ها همه به مو میگن موگه اسی به اسماعیل نوموگن کا(sm51) بِریه چی به تون موگن اسی کا (sm51) نومودونم چِره ایطور راحتروم کا (sm51) عیال هم بدش موآیه از ایی که به مو بوگن اسی کا(sm51) اما مو خوشوم موآیه کا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترای محترم ...
لطفا شبیه عکستون باشید
بنزین هزار تومنه هااا
الکی ما رو اینور اونور نکشونید :|
تاکید ضربدر دو داریم اگر دوستانِ عیالت هم اسم عیالت را اینچنین مخفف کنند و باز تو از مخفف اسم عیالت خوشت بیاید هیچ موردی ندارد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسایه بالاییمون از دیشب تا حالا هنو تموم نکرده
.
.
.
.
.
.
.
.
خدا قوت دلاور