(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن عکس پروفایلت انگار چاووشی نشسته پای منقل(sm70)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا(sm2)(sm2)نقل قول:
یارو میگه اول هر روز پاییزه بی مفهومه خدایی اینا چی میزنن من قبول دارم یه بیتای گنگی داره حسین ولی خیلی کمن بعضیا یه جور دارن حرف میزنن از شعرا من فکر میکنم دارم یه آلبوم دیگه گوش میدم
توییتر چاوشی تحلیلا خداست(sm2)
یکی میگفت تو برگزیده نبودی قبول کن نبودی واسه رهبر(sm2)
خوبه دیگه با علی بدونه کتابی جور در میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا ممنون. حله (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیده شده چسبوندنش به شاه، خمینی، این علی، اون علی و در آینده هم پوریای ولی
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط top30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی دستشه(sm120)