(sm2)دیده بودم قبلانقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قر داره بسیار
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)دیده بودم قبلانقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قر داره بسیار
(sm2)دستش سیاه خودش سفیدنقل قول:
چقد میمالن به خودشون
- (sm50)
(sm204)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm189)(sm148)(sm185)(sm67)(sm15)(sm100)(sm32)(sm3 8)(sm108)(sm87)(sm108) (sm152)
(sm2)(sm2)(sm221)
دیوث چجور کمین کرده تو تاپیک چاوشی (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین میتونی یه کاری کنی بن شیم (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm222)
میدونی که تورو دوست میدارم بیا مال تو هر چه دارم
تا دنیا دنیا دنیاست خودمو به تو میسپارم (sm79)
دل که دلبری نداره همدم و همسری نداره
تو قفس میمونه و میمیره مث کفتری که پری نداره (sm79)
(sm222)
(sm30)لاشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)هادی دلقک انجمن