مهدی چقد بچگونه حرف میزنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مهدی چقد بچگونه حرف میزنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر تو کدوم تراک؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو حساب این کار آلبوم رو تقدیم کرده بود دیگه - اگه دقت کنی محسن نفر که این کار رو واسه سراج زده بود تو دستگاه ماهور ساخته بود که کلا مخصوص این مدل شعراستنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من غیر از دل من اونم فقط تنظیم و مسترینگش با هیچ قطعه ای مشکل ندارم
تنظیم دل من دقیقا تو عروسیای باغات تهرون میزنن این دیجی ها خشتک افتاده
بیا بیا که شد م در غم تو سودایی .. (sm137)
تو خودت چقدر سواد موسیقی داری بچگونه کجا بود درک نمی کنی مثلا یکی کامنت گذاشته بود البوم ضعیفه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به طرز فجیعی تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشم تقصیر این جرمی جوجه تیغیه
تو هم که پخ ما رو جواب نده(sm81)نقل قول:
(sm3)
مج مج مجو مجو .. (sm118)
(sm2)
من با هیچ کدومش مشکل ندارم(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آهنگی تو عروسیا میزنن که میگه باراباب بیب باراباب بوب بوب دل من تو سینه باز بوم بوم دقیقا یه همچین ریتمی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که مبگه ضعیفه باید یه نقد مفصل راجبه اون ترک بنویسه و اون رو به چالش بکشه
کسی که میاد فقط کلمه ضعیف رو یاد گرفته میگه ضعیفه به جز این دستمون که بش بر نخوره در حالی که هیچی از موسیقی حالیش نیست(sm70)
بارکد از چهارشنبه ..
سجاد خوشگله افتاد(sm2)
خیلی راحت میتونم چهارتا از کارای آلبوم رو بکوبم با سند و مدرک ولی حوصله اش رو ندارم
زوده برای نظر قطعی ولی فعلا شاه مقصود بهترین موسیقی ، آخرین اتوبوس کامل ترین قطعه به نظرم
اینجوری اصلا نمیتونه زیر دلش درد میگیره ، نمیزدی ، اسپری زدی شیره کشیدی ، نمیکشیدی اون زهرماری رونقل قول:
خوبی این البوم اینه اکثر تنظیم کننده ها تو انتخاب بهترین قطعه البوم کاندید هستن
من اینجام(sm178)نقل قول:
مرسی من که کاره ای نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم جدیدا (در دنیای واقعی) موقعی که آمپرم بره بالا عالم و عادم رو به هم میریزم و چنان گرد خاکی راه میندازم که ..(sm9)
نه عزیزم، تو میگیری؟ قبول باشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی عجب بنری شد ها یکی از نقاط قوت البومه (sm2)
نوازندگی پریشان کم نظیره تو ایران (sm118)
دو ساعت و نیم تا افطار (sm178) آخ چقد سخته روزای اول از کار و زندگی افتادم (sm172)
(sm100)
پرشان عالیه ..
اولش انگار موسیقی فیلم تاج و تخت شروع شده ..
ممر ای بزرگ مرجع ای همه فن حریف مجمع ای دریای علم موسیقی ای صاحب نظر در موسیقی این کلمه ضعیف رو که کاربرای اماتور که اصلا نمیدون موسیقی چیه روشن کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی به اشترت بگو منو دریابه(sm81)
نقل قول:
ینی شی روزه ای !?؟!
نه به احسان فخر فروخت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نه جلوی پنکه میشینم با هندزفری البوم میگوشم (sm110)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مَردی زرتشتی روزه ای ؟
می تو .. (sm59)
تنظیم متصل (sm171)
ممر انقد پست نذار تو تلگرام سرم رف خارج میشما ..
رکورد زده هر دقیقه 10 تا پست میذاره ..
الهی همراه با باد پنکه مگسی پشه ای چیزی بره تو حلقتون
خدایا حوری میخوام (sm2) آخ ملاجم (sm2)