انقد بدم از اواتار بی کیفیت میاد که حد نداره
با برنامه خودت فیکسش کن صابر دیوث (sm39)
نمایش نسخه قابل چاپ
انقد بدم از اواتار بی کیفیت میاد که حد نداره
با برنامه خودت فیکسش کن صابر دیوث (sm39)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون لینک کوچیکه رو میتانی بزاری یا سیو کن اونوقت بزار
ساسی و سهند و حمید و هادی و باقی یِ دوستان این ویدیو رو به بینید :
بعد از دیدنش نمی فهمیدم باید خندید یا گریه کرد . (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یِ بچه شمرونی قِدیمی، چاق و کچل، غریب، یُخده پُر رو و غیرتی هم تشریف دارم، نَنَم میگفت به آقام رفتم، عاشقِ هر چیزی قِدیمی ایرونی هَسَّم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکرِ بچه تهرونیا تا پائینِ مِیدون ونک.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
(sm50)
فکر کنم یه سال بیش تره که پرویز صیّاد یه برنامه یِ اینترنتی شروع کرده به اسمِ طنز خوانی . . . (sm118)
میرم از شهر تو با یه کوله بار خاطره (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله دیده بودم (sm25)
اقا اینجا کی رداستون 2 رو نصب کرده؟
خوبه یا نه؟
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول من قبلا 2 تا مجموعه mp3 از موتسارت و بتهوون از یه سایتِ نرم افزاری دانلود کردم .
به نظرت با دانلود کردنِ مجموعه هایی که تو flac ردیف کردی ، می تونم این فایل ها رو حذف کنم !؟
چیزی در باره یِ اجرا هایِ مختلفِ آثارِ کلاسیک می دونی !؟ اصلا برایِ منِ مبتدی اجرا های مختلف قابلِ تمیز و درک هستن !؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در بند آن نیَم که به دشنام یا دعاست
یادش بخیر هر که ز ما یاد میکند ... (sm50)
نجیب کاشانی ...
(sm27)
راستش صابر جان من هم متخصص نیستم ولی معمولا در مورد کیفیت خیلی دقت میکنم و اینایی رو که تقدیم کردم هرگز با اون کیفیتها عوض نمیکنم. اگه تا بحال مشکلی هم از نظر کیفیت وجود داشته بفرمایید در خدمتم. (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مانند برجی بی رمق (sm50)
(sm50)
(sm98)
- (sm50)
با صدای بیصدا،
مث یه کوه، بلند،
مث یه خواب، کوتاه،
یه مرد بود، یه مرد!
با دستای فقیر،
با چشمای محروم،
با پاهای خسته،
یه مرد بود، یه مرد!
شب، با تابوت سیاه
نشس توی چشماش،
خاموش شد ستاره،
افتاد روی خاک.
سایهش هم نمیموند
هرگز پشت سرش،
غمگین بود و خسته،
تنهای تنها!
با لبهای تشنه
به عکس یه چشمه
نرسید تا ببینه
قطره... قطره... قطرهی آب... قطرهی آب!
در شب بیتپش،
این طرف، اون طرف
میافتاد تا بشنفه
صدا... صدا... صدای پا... صدای پا!
(sm88) his..
دخترا فریاد نمیزنن
کارن (sm50)
به اميد صعود تيم شهرمون(sm50)
بازم مجبور شدم قیلتر شکن استفاده کنم(sm25)
بی وجودهای هیچ ندار آخه سایت موزیک مگه چی داره راه به راه قیلتر می کنید.
رای میخوایید آره الان میام رای میدم بهتون.
اگه سالارم رو فرو نکردم تو اون صندوق رای هر چی میگی بگو.
ینی خاک بر سرشون کنن
پسر چقد استرس بازی زیاده
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی نوبت چوکا میشه (sm172)
هوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووراااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا
صعووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووود(sm185)
(sm137)(sm137)(sm137)
(sm224)(sm224)(sm224)(sm224)(sm224)(sm224)(sm224)( sm224)(sm224)(sm224)(sm224)(sm224)(sm224)(sm224)(s m224)(sm224)(sm224)(sm224)
تیم چ بدبختی ها کشید تا اومد بالا از پایین ترین دسته لیگ ایران اومد تا لیگ برتر
امیدوارم سالها موندگار باشه درسطح اول
تبریک میگم داداش (sm50)
(sm50)
چه جدولی شد امسال
تیم شهر ما تا روز آخر جنگید ولی فوتبال رو نمیشه پیش بینی کرد
امشب رشت واقعا عروسیه
ساسان
دنبال یه آهنگ گیلکی هستم
اینجوری میخونه که
دریا طوفان
ای نازنین جان لیلی
دقیق یادم نیس
(sm27)