عرضه شو دارم کمرشم دارم پولشو ندارم . (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عرضه شو دارم کمرشم دارم پولشو ندارم . (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول نداری ، صفحه ی کیبورد که داری . . . برو با صفحه ی کیبوردت برای دنیا جهان بخت و ناهید خواننده سس لیسی کن . . . (sm2)
حالا دیدی حرف میزاری دهنم . تو مثلا هایده هم گوش میدی یا مرضیه حتما بهش وابستگی جنسی هم داری (sm2)نقل قول:
البته صد در صد داری چون میدونم کلا 50 به بالا دوست داری . ولی من نه اینجور نیستم (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو ربطی نداره بی عُرضه . . . (sm2)
نقل قول:
بازم به تو ربطی نداره . . . برو با بقیه ی هاپو ها بازی کن . . . هاپویی . . . (sm2)
هاپ . . . هاپ . . . صدای راه رفتن یه ماده گرگ . . . (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بس کنم یا هنوز خوب سیر نشدی !؟ (sm2)
این چه حرفیه سس مغز مگه میشه به جونت بگی عزیزم فعلا شیر نیست بیا با موز سر کن که حالا چیز منم بخواد با کی بورد و کی مرد ور بره .نقل قول:
(sm176)
در هر صورت بسّته دیگه . . . رسماً اسیرت کردم . . . (sm2)