نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صلوات مال کسی یِ که محمّد و خداش رو بشناسه ، من که نمی شناسم . . . (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صلوات مال کسی یِ که محمّد و خداش رو بشناسه ، من که نمی شناسم . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لقب جدیدت :
هادی : خـــــایه مال اعظم . . . (sm2)
منظورم اینه که دو تا دوست خوب نیست باهم بحث کنند یا شوخی هایی که از هم ناراحت بشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عزیز تو هر چرتی بگی جوابشو دارم بدم . ولی خوب نیست . این حرفا .
شوخی هم جای خودش
احترام و معرفت و خوبی چیز خوبیه اما بعضی وقتا یادمون میره کلا مثل سگ میشیم پاچه می گیریم
کاری به محمد ندارم . ولی تو تا اینجاشم زنده موندی خدا خواسته . منم همین طور .نقل قول:
اما تو گوسفندی حالیت نیست . یه چیزایی دیدم که میدونم هست
نقل قول:
این تفکّر دین مبین اسمال بد جوری پا پیچت شده . . .
دوست داری همه رو به راه راست هدایت کنی . . .
بذار دوستا با هم قهر کنن . . . (sm2)
بذار گناه کنیم حاج فرهاد . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی . . .
این مملکته یه جور گوهی شده که خدا رو یادمون رفته (sm50)
نقل قول:
جمع نبند . . .
من فیلسوفم . . .
هاپو خودتی . . . (sm2)
نقل قول:
تو و خدات هم عین همین مملکتین . . . (sm2)