@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو و خدات و حاج فرهاد رو با هم تنها می ذارم . . . گروپ بزنین . . . (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو و خدات و حاج فرهاد رو با هم تنها می ذارم . . . گروپ بزنین . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من کاری به دین و اسلام ساختگی این ها ندارم ... منم مثل ادم های دیگه ام
اما انسانیت میدونم ... ادم با اعتقادی هستم و فقط پیامبر ها و امامان معصوم قبول دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پستم رو در حد همین بالایی دوست می دارم . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه موزیک ویدئو داد راوی . هاپ . خیلی سگش باحال بود . شاید دیدین .
بعضی وقتا تیکه کلامه که میگیم " مثل سگ پاچه می گیریم "
ولی اصن تو خالیه این حرف چون واقعیت نداره . سگ خیلی هم وفا داره
بعضی وقتا ادم که تنها میشه رو میاره به سگ اولش 2 دله .
بعد که باهاش زندگی می کنه می بینه بهش علاقه پیدا می کنه
چون محبت و وفا رو یه سگ به جان خودم از ما بهتر حالیشه
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی . . . من انسان نیستم . . . مشکلت حل شد !؟ (sm2)
یکی از این امامان معصومت رو یه شب به من قرض می دی !؟ (sm50)
می خوام بیارمش توی انجمن عضوش کنم بیاد برات تشکّر بزنه . . . (sm2)
عمام تقی یِ جقی رو بیارم عضو کنم . . . (sm2)
گروپ ؟ حاج ؟ کدام گروپ کدام حاجی . من اصن بدم از هر چی حاجیه میاد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که میخواد الکی خودشو گنده کنه تو مردم میره حج .
به قول ذاکر اون کعبه ای که " با پول میرن خیلی حاجی داره " کعبه کو تا که بیاید به درم در بزند .
برو سایت هاب یه 50 ساله رو ببین حال کن (sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) (sm127) (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
نقل قول:
چرا به خودت میگیری داداش ... اگر کاری براشون کرده باشم تشکر کنند لطف خودشونو نشان دادند والا نیازی به تشکر ندارم
خدا ازم راضی باشه کافی