آنرمالین . آقا به من چه تو رو که تو قبر من نمیخوابونن . منم از طرف خدام نیامدم . یه بارم گفتم حتی تو محرم منم کاری انجام نمیدم ولی دیگه نباید مث شما ها توهین کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
آنرمالین . آقا به من چه تو رو که تو قبر من نمیخوابونن . منم از طرف خدام نیامدم . یه بارم گفتم حتی تو محرم منم کاری انجام نمیدم ولی دیگه نباید مث شما ها توهین کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاله میدون اومدی !؟
جدّی دیگه با هات حرفی ندارم تا از صالح معذرت خواهی کنی . . .
صالح به نظرم یه چیزی مصرف می کنه (sm2)
آره صالح چیزی مصرف می کنه ، تو و هادی هم چیز من و صالح رو می خورین . . . (sm2)
نفهم من گفتم قاری م ؟ یا قرآن می خونم ؟ من گفتم اعتقاد دارم به اون 3 امام اونم در اون حدی که بشینم تو هیئت و ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)
تا معذرت خواهی نکنی از صالح دیگه جواب پستت رو نمی دم هادی . . .
ربطی به چاله چوله نداره وقتی که شما 2 تا منطقی نیستین نباشین حرفی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی وقتی که بی ربط چیزی میگین میرین رو اعصاب ادم چی بگه .
فقط بلدی توهین کنینقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینم کارم رو راه می ندازه . . . (sm59)
برای چی معذرت خواهی کنم ؟ اون پست برای تو مهم نیست که توام هم عقیده اونی ولی برای من یه نوع رو مخ رفتن بودنقل قول:
من نمیگم به اسلام من میگم کسی اعتقاد به امام علی و اامم حسین نداره پس لطفا حدیث و آیه هم از خودش خلق نکنه