امیر بی گزند برا سر آلبومی بهترین انتخاب بود (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر بی گزند برا سر آلبومی بهترین انتخاب بود (sm50)
سجاد خوشگله کامنتم رو خوندی یه بار دیگه بیخودی تف بدی از سقف مجمع اویزونت می کنم تا درس عبرتی باشه برا دیگران(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که رو کاوره چیه
Mute بزن دیگه الدنگ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث اون همه نوشتم جواب نداشت یعنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سولو و تنظیم میانی تریاق (sm54)
امیر(sm81)
کوشان ریدعه
ظاهرا خار گل سرخنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جملات بلند امیر همیشه نیاز به ترجمه داره ..
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هس فقط تو نیستی که آخه ..
لیست تلگرام منو ببینی قشنگ مخت سوت میکشه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن من نمیگیرم (sm2)
(sm81)
بابا اسی هلاک شد (sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) 7 تازه شروع به پخش کردن ..
(sm2) تهیه کننده شاخ در آورد رکورد رلیز شکسته شد ..
بیخود و مجنون دل من (sm118)
(sm27)
امیر دیوث جواب بده بابا کیونم پاره شده(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2) همینو کم داشتیم بریکینگ بد بازی در بیاریم ..
(sm2)
سینجول به امیر بگو ببینه کامنت های من رو می بینه(sm54)
واااای جلو خندمو نمیتونم بگیرم .. :l
امیر کامنتاشو بیبین ..
رو آب بخندینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی (sm59)نقل قول:
فک کنم بلاک کرده(sm172)
میخ بریزی تو جاده .. (sm30)
امیر با گزندی تو
بابا بر گردون(sm81)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم مگه اینجوریم (sm91) خوودم میگیرمش (sm128)
زیرا برون از دیده ها منزلگهی بگزیده ام (sm50)
مهدی باز چه گفتی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر از رضا (sm120)
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنگیز (sm50)
هشمت (sm50)
تنظیم " امیر بی گزند " فضاسازیش (sm50)
مهدی بدبخت(sm2)(sm2)
رضا دیوث برو برام بگیر پولشو بت میدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]