[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بابا چیزای جالی گفته راجع به فلش مموری ..
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بابا چیزای جالی گفته راجع به فلش مموری ..
یه چندتا ترفند بلد بودم خیلی خوب بود ..
فلشی که رو سیستم زده میشه بدون اینکه کسی بفهمه تو پس زمینه ویندوز همه ش خالی میشد تو هارد ..
کافی نتا یا جاهای دیگه راهت میتونن سوء استفاده کنن ..
به خوش مربوطه مینا جان !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) خب دقت کن من مینا نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موشي در خانه ي صاحب مزرعه تله موش ديد؛
به مرغ و گوسفند و گاو خبر داد؛
همه گفتند : تله موش مشکل توست به ما ربطي ندارد؛
ماري در تله افتاد و زن مزرعه دار را گزيد؛
از مرغ برايش سوپ درست کردند؛
گوسفند را براي عيادت کنندگان سر بريدند؛
گاو را براي مراسم ترحيم کشتند؛
و در اين مدت موش از سوراخ ديوار نگاه مي کرد؛
و به مشکلي که به ديگران ربط نداشت فکر مي کرد
"کلیله و دمنه"
مجریای صدا و سیما خودشونو جر دادن بی ناموسا
(sm70) من این اسم رو خیلی دوس دارم گفته بودم که ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا زوم کرده کانال 3 فقط اهواز نشون میده ..
مینا اسم دوست دخترته لابد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبش اینجاس که نصف آدمایی که جمع میشن از روی زور و اجبار میرن ..
از سربازا بگیر تا پایگاه ها و مساجد و ...
همشونو زوری میبرن از ترس خدمت و ...
دوستِ دخترم شاید !!!! (sm50)نقل قول:
سعید کیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) خيلي حرف ِ لامصبنقل قول:
باع (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بید بی مجنون
(از کجاش همچین اسمی پیدا کرده آخه(sm3))
پس اوکیِ ، نرم افزار MiniTool Power Data Recovery خیلی خوبه، نصب داشته باشی خوبه، من چندبار که هاردم ترکید با این اطلاعات رو برگردوندم، مخصوصن وقتی هارد رو نشون میده ولی بازش نمی کنه و پیغام میده فرمت کن، این هارد رو میخونه و اجازه میده اطلاعات رو کپی کنی از روش.نقل قول:
از رها کردن نترس"
باور کن هيچ کس نمی تواند"
چيزي که مال توست را از تو بگيرد"
و تمام دنيا"
نمي توانند چيزي که مال تو نيست، را برايت حفظ کنند"
همــه چیــز سـاده استــــــ..."
زنـدگــی... عشــق...!!!
دوستـــــــ داشتــن... عـادتــ کــردن...!!!
رفتــن... آمــدن....!!!
امــا چیــزی کـه ســــــاده نیستـــ!!!
بـاور ایـن سـاده بـودن هـاستـــــــــــ...!!!
در حسرت گذشته ماندن ...!!!
چیزی جز از دست دادن امروز نیست !!!
تو فقط یکبار هجده ساله خواهی بود !!!
یکبار سی ساله ....!!!
یکبار چهل ساله...!!!
و یکبار هفتاد ساله ...!!!
در هر سنی که هستی "
روزهایی بی نظیر را تجربه می کنی "
چرا که مثل روزهای دیگر"
فقط یکبار تکرار خواهد شد ...!!!
هر روز از عمر تو زیباست "
و لذتهای خودش را دارد ..."
به شرط آنکه زندگی کردن را بلد باشی.""
اون ارروری که برای فرمت کردن میده یه چی دیگس ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مشکلم یه این بود که درایوم ناشناخته بود ..
تو run دستور چک دیسک دادم بش درس شد ..
البته یه سری فایلامو حذف کرد ..
یه خبر دیشب نوشتیم هنرآنلاین و شهرخبر و ... بدون اسم و منبع کپی کردن
حقوق خبرنگاری چی میشه پس (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو اون سرت اون چی بود دری وری نوشتی ..
دری وری چیه ابلهنقل قول:
حالا خوبه خودم اومدم اینجا گفتم آهنگ نمیاد وگرنه تا دیشب خود تو منتظر آهنگ بودی
اینم سیاست ماست که خبرای ناگوار رو میریم جاهایی دیگه میزنیم (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز میگی چرا فحش میدی ..
4 خط نوشتی دیگه موزن چاوشی تو فیلم خونده و فلان دیگه ..
سُسِ فیلو که چنگ نزدی ..
(sm2)
از اول صب تموم مسیجای ما شده تبریک دهه زجر !!!!
ابله گفتم اگر خودم از قبل اینجا نمیگفتم نمیاد ..نقل قول:
(sm2)ریدم تو این عنقلاب پوشالیتون که برای سالگردش باس نت رو قط کنین
چه سریال عنی بود قسمت 1 ..نقل قول:
بعدشم زر نزن ..
سينجول چش قشنگ (sm2)
(sm27) (sm174)
مردم اهواز ماسک زدن در دهنشون این هوا رفتن تو خاک و خل به شاه فحش میدن
(sm25)
(sm178)
(sm2)
اگه دیشب این اهنگ میداد نصف ملت الان میرفتن بیرون از خونه هاشون.. راهپیمایی ها شلوغ میشد(sm2)نقل قول:
(sm50)
تو تیزرش که چیزی از محسن و اهنگش نبود(sm172)
آب قند (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
امیر بهت گفتم مگافن بخور...خوردی؟
آه لعنت بر تو (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]