میکس و مستر سرنوشت با سعید زمانی بوده؟(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
میکس و مستر سرنوشت با سعید زمانی بوده؟(sm77)
خیلی ملودیش اشناس برام!!!!
شبیه کدوم کار خودشه؟!
ولییییی صدااااااش لعنتییییییییییی اشکم رو دراورد (sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)
(sm74)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مسعود یادت نره تا قبل از اینکه گوش ندادی نیای توی تاپیک(sm121)
ساعت 9 منتظر دوستان موسیقیدان هستیم...کسایی ک ی بار هم اینجا نظر نمیدند ولی فقط معطلند شادمهر آهنگ بده بیاند بکوبندش
خخخخخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره حتما اینکارو میکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان این رو یه بار گوش بدید!
من فقط توی این صدای ویولون میشنوم :|
فکر کنم شاهد اوج صدای شادمهر باشیم....
اینو خود طرف که پست گذاشته با اون ویولنه ترکیب کرده! تو کامنتا نوشته تنظیم خودمه!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جای کار میلنگه ! این همون کسیه که کاورها رو طراحی میکنه اخه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم اون ورژن ویلونی که شادمهر زده بود رو با اصلی ترکیب کرده (sm128)
آره از الان متن های چند صفحه ای رو آماده کردندنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است.
منتظریم (sm127)
ایول امیر (sm10)
عالی استاد عالی مثل همیشه.. کاش ویولونم داشت..
عالیه(sm127)
من ببازم، تو نبردی (sm127)(sm127)
(sm132) خسته است استاد
تنظیم شاهکاره فراتر از موسیقی ایران
شعره خاص و ناب
عالیه،
تنظیم رو نمیتونم قبول کنم کار زمانی تنها باشه،
بهترین قسمتش همون دو بیت اولشه
(sm50) هر اهنگی از شادمهر میاد صداش فرق میکنه با اهنگ قبلی
خیلی مورد پسند نیست این موضوع برا من
کاری ندارم اهنگ خوبه یا بد
تنظیم غیرقابل توصیفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم خوبه شعر میتونست بهتر باشه صدای شادمهرم که مث همیشه عالیییییییییییییییییییی
ملودیشو چند روز پیش با ویولن زده بودنقل قول:
نه در این حد :)))) منظورم یه اهنگ دیگهس، اونو یادم بود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوب بود ... ارزش انتظار رو داشت ...
مرسی شادمهر ❤❤
از وقتی امده دارم گوش میدم ...
این قابلیتی هست که فقط شادمهر داره و از دست هیچ کسی برنمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو به روت آینه گذاشتم... زندگیمونو ببینی...(sm81)
دوسش دارم(sm127)
اگه یه ویولن هم وسط دوتا پارت میگذاشت عالی تر از اینم میشد به نظرم
احسنتنقل قول:
ای جانم
خوندنش توی اوج منو برد به 10 15 سال پیش(sm74)
باید به تصمیمش احترام بزاریم
اولش خیلی جا خوردم اثری از ویولنی که شنیده بودیم نبود
ترانه اش خیلی استپ داره کار هرکسی نیست بتونه انقدر خوب اجرا کنه و روش ملودی بزاره
این همه خلاقیت توی تحریر زدن عالیه (sm74)
کار خیلی خوبی شده (sm127)
انتقادات رو سرازیر کنید !!!!!
میدون جنگه !
من که تسلیم تو بودم
از چه جنگی زخم خوردی
با کی میجنگی عزیزم
من ببازم تو نبردی!
دیگه چی میخاین از یه آهنگ
فقط ویالونه کم بود توش..
دستمو
.. دستمو بالا گرفتم
چرا آروم میخونه موهای تن ادم سیخ میشه😢
اجرای شادمهر واقعا عالیه ...
شعرشم خوبه .. اوضاع جامعس ...
از این شعرای من تور میخوام تو منو میخوای نیست ...
بدون شک با ویدیو زیباترم میشه.مرسی شادمهر
یکی اون ویالون لعنتی رو میکس کنه بهش 😭
بترکیم 😍😭