آره میلاد جان البته بیشتر تو زمینه و سبک ترنسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره میلاد جان البته بیشتر تو زمینه و سبک ترنسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی که حرف میزنم جواب بده نپیچون . از خودش بپرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینم اینا به ظاهر دارن به اسم اونا هزار بلا سر مردم میارن تقصر امام علیه ؟ اون مگه این کارا رو می کرده ؟
ناراحت نشیا ولی حالت خوش نیست برو بخواب اگه جوابی نداری
سهند ،
یه فیلم تازه دیدم از سینمای بلوک شرق که دوست داری
خودم خیلی خوشم اومد ، نسبتا جدید هم هست البته ...
1945 (2017)
یه گروه هست به اسم Nervo می خواستم ببینم نظرت در مورد کاراشون چیه البته اگه کاری ازشون شنیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره حرف خوبی زدی ولی به قول امیر دوستی تو نت بوی شاش میده نمونه بارزش همین امشب (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه چیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هر تاپیکی اگه وارد بشم تشکر میزنم(sm120)
هر جا سخن از کشتار و تجاوز است ،
نام درخشان دین به گوش می رسد ...
(sm2)
(sm209)
اینم بگم که مردمی که واسه گرفتن نذری تو سر و کله ی هم می زنن ،
عملا گرسنه به حساب میان ،
همین و بس ...
مثل همون دیالوگ فیلم چارلی چاپلین که میگه ما دزد نیستیم ، گرسنه ایم ،
و از اونور مثل دیالوگ جوکر به بتمن که میگه : بهت ثابت می کنم این مردم متمدن تو یه شرایط بحرانی گیر کنن حاضرن حتی همدیگه رو بخورن ...