نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی . . . من دیگه پرسشی ندارم ازت . . .
پس جالبه . . . خیله خب . . .
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی . . . من دیگه پرسشی ندارم ازت . . .
پس جالبه . . . خیله خب . . .
پیمان ، حوصله کردی ، لطف کن چند تا گروه و موزیسن درجه یک معرفی کن ...
البته خودم شخصا بیشتر داب استپ و زیرمجموعه هاش رو ترجیه می دم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن که وارد می شی . . . بس یار خب . . .
سوال دومتم بهش فکر نکردم ولی کلا لخت بشه جالبه چه با قسمت اول چه بی قسمت اول(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی نا بودم کردی . . . (sm2)
حالا که آشنایی پیدا کردی ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لقمه اندازه دهنت بردار ،
سرت هم تو کارِ خودت باشه ...
ولا منم خیلی خسته شدم از بس با اینا سر و کله زدم . میدونی چیهنقل قول:
من یه چیزی میگم اینا یه چیز دیگه ای بردشت می کنن ربطش میدن به الان .
یعنی ببین یکی که نتونه بفهمه همه چیزو از فکر خودش ببینه الکی ربط بده بهم تو هر چی بگی بی فایده ست فقط سر خودت درد می گیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه . . . همین فرمون ادامه بده . . . هیچ وقت فکر نکن ، راحت تری حسین . . .
پس غلط کردی وقتی سس شر تحویلم میدی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با وحشی هایی مثل تو اشنا نشم بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی با تو حرف نزند خودتو قاطی کردی