نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از نماز صبح می خوونم همیشه . . . (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از نماز صبح می خوونم همیشه . . . (sm2)
ژق مون رو هم نزدیم . . . (sm50)
من تا فاز اسید بودم که از اینا برام آهنگ گذاشتم خیلی حالِ خوب داشت کاراشون ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی رو برات می زارم گوش کن نظرت رو بگو ، که آیا ارزش دنبال کردن دارن یا نه
با تشکر
نخست وزیر میلاد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاج صابر خطوط فکریمون یکیه بیخودی فکر و خیال در موردم نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما به روی چشم میلاد جان (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایکدلیک ترنس هم فکر کنم با سلیقت جور باشه از این سبک هم بهت آرتیست معرفی میکنم
یعنی آبروی من ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول این که میدونم بد دچار سوزش شدی که میای وسط .
خوبه هر کی این 10 صفحه رو بخونه می فهمه چی به چیه ..
یعنی یه گوسفند دیدی خودتم دیدی . مغزت اندازه ی یه گوسفنده
در ضمن شماره حسابتو بده من صد تومنو برات واریز کنم تا سر برج . خوب نیست پولت پیش یه کیسه کش باشه .
ببین نازنین ، فکر نکنم اینجا به جز سه یا چهار تا از بچه ها کلا با کسی دیگه حرفی داشته باشم واسه زدن ، تا الان هم یادم نمیاد که حتی اسمی از شما برده باشم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی . . . (sm50) (sm127) (sm50)
اینجارو هم به لجن کشیدن ،
آدم میاد اینجا که حداقل واسه چند ساعت آرامش داشته باشه ...
حسین توکلی - سردم شده ... (sm50)
هیچی ندونای صدتا یه غاز ...